tiistai 19. maaliskuuta 2013

Sephoran kynsilakkaOstin Sephoran lakan Midnight Crawl jo tammikuussa mutta en ollut kokeillut sitä vielä kertaakaan kynsille. Kiekolle lakkasin sen heti ostettuani mutta jotenkin kynsille lakkaaminen sitten näköjään hieman venähti ;) Lakka on duochrome ja muistuttaa kovasti Wet n Wildin Gray's Anatomy -lakkaa. Tai luulen näin, koska en itse omista Grayta, joten sen lähempää vertailua en kykene tekemään :) Olen vain pyöritellyt joskus pulloa muutamaan otteeseen Seppälässä mutta laittanut aina kiltisti takaisin, koska epäilin värin sopivuutta itselle, vaikka lakka näyttikin pullossa upealta =D

Päädyin sitten ostamaan Sephoralta samantyylisen lakan mutta pienessä pullossa, vain 5ml. Ajattelin lyöväni kaksi kärpästä yhdellä iskulla; saan testattua minikoossa tuon värin ja samalla pääsen testaamaan Sephoran kynsilakkaa, mikä onkin minulle aivan uusi tuttavuus.


Tältä lakka näyttää pullossa normaalisti...
...ja tältä taasen valon osuessa pulloon tietystä kulmasta.

Testattuani tämän lakan kynsilleni, nyt harmittaa aivan vietävästi etten ostanut useampia Sephoran lakkoja! Vaikka kyseessä on tuollainen minipullo (lasken 5ml pullot minipulloiksi ;) ) niin pullon sivellin oli aivan loistava. Siis kertakaikkiaan. Parasta siinä oli että sivellin oli pyöristetty päästä, jolloin lakan levittäminen lähelle kynsinauhaa oli helppoa. Se jäi suoraan nätille kaarelle eikä sotkenut kynsinauhoja sivuilta kuten yleensä tuhrin suoran siveltimen kanssa. 


Sephoran sivellin

Lisäksi sivellin oli mielestäni jopa hämmästyttävän leveä noin pieneen pulloon (odotin jotain kapeaa luirua) ja kynnelle painaessa se vielä levisi entisestään. Myöskin lyhyt sivellin oli näppärä käyttää. Lakkaaminen oli tooodella miellyttävä kokemus! 

Auringonvalossa......varjossa

Tämän lakkaussession jälkeen ostan kyllä varmasti lisää Sephoran lakkoja jos niihin vain satun törmäämään. Harmillista ettei niitä myydä Suomessa. Ja ei taida olla tietoakaan onko Sephora milloin rantautumassa Suomeen? Tästä lakasta innostuneena Googlettelin hieman Sephoran lakkoja, ja minulle selvisi, että tämä minun luokitukseni mukainen minipullo onkin heidän ainut (?) kokonsa. Ei olekaan olemassa isompia pulloja niinkuin luulin. Midnight Crawl -lakka siis kuuluu Sephora Collection -valikoimaan. 
Sephoralta on käsittääkseni tullut vasta uusi kynsilakkaryhmä nimeltä Sephora X, ja siinä pullon koko näyttäisi olevan noin ~10ml (0.33oz). Googlettelun tuloksena löysin myös infoa siitä, että Sephora by OPI -kokoelmissa ei olekaan samanlaista sivellintä kuin Sephora Collectionissa, (vaikka niin helposti luulisi!). Kun taasen Nicole by OPI -kokoelmissa on samantyylinen sivellin kuin Sephoran omassa kynsilakassa. Tosin löytämissäni jutuissa kerrottiin että Nicole by OPI:n uusi sivellin on viistetty. Mutta nämä jutut olivat vuosilta 2009-2010, joten sitä uudemmissa Nicole by OPI -kynsilakoissa luulisi olevan tämän siveltimen (eli siis aika monessa jo). Toki tämä ei ole faktatietoa, joten korjatkaa ihmeessä jos olen täysin hakoteillä tämän asian suhteen.
Sephora Collectionin värimaailma ei ole mitenkään henkeäsalpaavan huikea, ehkä tuollaisia perusvärejä mielestäni, mutta silti bongasin sieltä useammankin värin jotka kyllä kelpuuttaisin mielihyvin itselleni :) Ja tuollaisella unelmasiveltimellä niin väri kuin väri menee =D

Midnight Crawl -lakka kuivui kynsillä nopeasti ja seuraavan lakkakierroksen sai aloittaa heti kun edellinen oli tehty. Lakkakerroksia laitoin kolme, vaikka jopa kahdellakin olisi selvinnyt. Hieman ehkä yllättävää tuon tyylisestä lakasta, en uskonut sen olevan noin hyvin peittävää.

Lakasta löytyy montaa eri väriä: ainakin violettia, vihreää, metallin harmaata, hieman ruskeaa ja kultaa. Lakka on upea mutta siitä huolimatta olin itse paljon enemmän täpinöissäni pullon siveltimestä kuin itse duochrome lakasta ;) Kuten aiemmin olin pähkäillyt jo vastaavan Wet n Wildin lakan suhteen, ehkä tämä vain ei ole minun värini. Ja ehkä tykästyisin enemmän jos lakan päällä olisi jonkinlaisia koristeluja, yksistään kynsillä tämä näyttää hyvin kylmältä (vaikkakin siis upealta, siitä ei pääse mihinkään).

Lakan kestävyys ei välttämättä ole huipputasoa, koska jo vuorokauden kuluttua lakkaamisesta oli havaittavissa pientä kärkikulumaa. Tosin käytin tällä kertaa päällylakkana Orlyä, joka oli aika pahastikin kerennyt jankkiintua pulloon, joten syyllinen saattaa kärkikulumaan olla siinäkin. Se nimittäin myös kupli joillakin kynsilläni pilaten lakkauksen, pöh :( En  kuitenkaan kerennyt lakkailla uusiksi joten näillä siis mentiin. Onneksi kauempaa katsottuna se kuplinta ei ollut niin paha.Lopuksi vielä vertailu normaalikokoisen OPI:n (15ml) ja Sephoran pullon (5ml) siveltimien välillä. OPI:n sivellin on ehkä hieman leveämpi muttei Sephora todellakaan jää kauaksi. Ja katselukulmasta riippuen Sephoran sivellin näytti välillä jopa leveämmältä kuin OPI:n sivellin. Uskomatonta! 

Vasemmalla Sephoran sivellin, oikealla OPI:n sivellin.

Käytetyt lakat:


  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Sephora: Midnight Crawl L69 (x3) 
  • Orly: Won't Chip TopcoatJa nyt seuraa varsinainen älyn riemuvoitto näin lopuksi (kiitos Googlen jälleen kerran); ilmeisesti samantyylinen sivellin löytyy myös Sally Hansen -merkin lakoista? Ja niitähän on saatavilla niin helposti täällä Suomessakin. Ja minä en ole tiennyt tätä!! Siis sivellin asiaa. Ehkä olen saattanut joskus lukea jostain mutta aivot eivät selvästikään ole rekisteröineet tuollaista infoa ollenkaan. Voi pyhä yksinkertaisuus sentään, siis minä =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)