lauantai 16. maaliskuuta 2013

Matattua leimailua


Orlyn You're Blushing on yksi lempilakoistani värinsä puolesta. Levittyvyyskin on onneksi parempi kuin Orlyn useammilla muilla creme lakoilla, vaikka myönnetään, ettei se ole mitään parasta laatua kyllä tälläkään lakalla.

Tästä lakka+leimaus kombinaatiosta taisi tulla varsin lemmekäs pari, koska leimasin lempilakan päälle yhdellä lempikuvioistani =D Kuvio löytyy Bundle Monster -kiekolta ja sen täydellisyydessä ainoa miinus minulle on kuvion pieni koko. Se on liian lyhyt jos kynteni ovat vähänkin kasvaneet pituutta. Mikä on hieman hassua, koska minulla on mielestäni suht lyhyt kynsipeti, jolloin kynsissä saa olla ihan reilustikin kasvua, eivätkä ne silti ole mitenkään erityisen pitkät tai "isot" ajatellen koko kynnen mittaa. Näilläkin kynsien pituuksilla kuvio jäi jo peukuista himpun verran vajaaksi :( Mutta en antanut sen häiritä ;DMinulla on isoille/pitkille kynsille erityisesti tarkoitettuja laattoja, XL-kuvalaatta DRK-A ja XL-kuvalaatta C, mutta niistä puuttuvat mielestäni tuollaiset kivat epämääräiset köynnöskuviot, mitkä olisivat kovastikin mieleeni. Täytyneekin ryhtyä tutkimaan XL-levyjen kuvioiden tarjontaa kunnolla. Jos edes kynnet -blogissa Papu on esitellyt LeaLac A ja LeaLac B laattoja, joissa vaikuttaisi olevan muutamia kivoja köynnöskuvioita :) Toki niissä oli muitakin itseä miellyttäviä kuvioita, eipä sillä =D Vähän tunnostaa, että seuraavan laatan tilaus kallistuu tuonne LeaLacin puolelle :)Leimaukseen käytin Dependin tumman harmaata lakkaa nro 206. Lakka on toiminut itsellä leimauksissa yllättävän hyvin ja suorastaan harmittaa, että pullo on noin pieni. No, saanpahan kerrankin jonkun lakkapullon loppumaan ;)

Joistakin valokuvista huomasin, että leimauskuvio  kynnellä ei todellakaan ole täydellinen, vaikka noin kauempaa katsottuna näyttääkin omaan silmään siedettävältä. Valokuvat kertoivat armottoman totuuden, esim. etteivät kaikki viivat ole leimautuneet tasapaksuina ja joistakin kohdista kuvio on jäänyt vajaaksi. Jos värit olisivat täysin toistensa vastavärejä, virheet varmasti erottuisivat selvemmin. Tämänköhän takia alitajuisesti valitsenkin leimailtuihin kynsiin usein toisiinsa jollakin tapaa sulautuvia lakkoja =D 


Lisäksi minulla oli taas todella paljon ongelmia saada talletettua You're Blushing -lakan sävyä oikeanlaisena valokuviin. Jostain syystä lakan väri näytti suurimmassa osassa kuvia hyvinkin harmaaseen taittavalta. Toki lakkahan on tuollainen lilaharmaa mutta värisävy vääristyi kuvissa aika pahasti. Aivan ylimmässä kuvassa lakan sävy vastaa mielestäni eniten todellisuutta, alimmassa kuvassa näyttää turhan harmaalta. Eli harjoittelua lisää kuvauksen suhteen (ja paljon!)  :)


Niin ja Essien mattalakan vedellessä viimeisiään pullon pohjalla, sain tehtyä sillä niin paksun lakkakerroksen, että se ilmeisesti aiheutti pienen pientä kuplintaa joillain kynsillä....Ah, mikä ihanan "täydellinen" lakkaus tämä olikaan ;) Mutta muuten tykkäsin, jos ei huomioida kaikkia näitä epätäydellisyyksiä ja ongelmia =D
Käytety lakat & tarvikkeet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Orly: You're Blushing (x2)
  • Depend: nro 206 (leimaus)
  • Leimauslaatta: Bundle Monster BM-314 (stamperit yms. puuttuvat kuvasta)
  • Essie: Matte about you


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)