perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ablecs15 Week 6: I Thought I'd Never

Näihin haastekynsiin liittyy itse asiassa kaksikin asiaa, joita en koskaan ajatellut tekeväni: Yhdistää näin pirtsakoita lakkoja samaan lakkaukseen & tehdä ensimmäistä kertaa leimadecalia, koko kynnen peittävää sellaista... Mutta hupsista heijaa, näin vain pääsikin käymään ja rehellisesti voin sanoa, että tämä ei ehkä ollut ihan minun näköiseni lakkaus, enkä oikein tiedä vieläkään mitä mieltä näistä olen, vaikka kynnellä lakkaukset vieläkin napottavat =D Mutta tämä kynsihaastehan näyttää toimivan todella loistavasti erilaisten lakkausten kokeiluun, oikein hyvä juttu :)

Päädyin siis yhdistämään kynsille Picture Polishin Shocked ja Honey Dew -lakat sekä tekemään keskisormeen leimadecalin. Ajattelin ensin tehdä jonkun kukkadecalin mutta jostain syystä päädyinkin ihan muuhun kuvioon. Olen ihaillut toisten kynsillä upeita leimadecaleita mutta itse en niitä ole vielä kertaakaan tehnyt koska a) epäilin kärsivällisyyttäni niiden tekoon b) epäilin kärsivällisyyttäni niiden tekoon ja c) epäilin kärsivällisyyttäni niiden tekoon... Mutta leimadecalithan olikin ihan kivat tehdä, varsinkin kun ne pystyi tekemään jo edellisenä iltana valmiiksi ja jätinkin ne kuivumaan ja odottamaan käyttöä stamperin päälle. Tosin taisin lopuksi läträtä vähän liiaksi päällyslakan kanssa, koska decaleista tuli aika paksuja. Minulla olikin vaikeuksia saada niitä mukautumaan kynsien muotoon ja meinasivat vielä halkeillakin kynnelle siirtäessä. Täytynee ehdottomasti kokeilla toistekin mutta ei ehkä koko kynnen kuviolla, vaan jollain pienemmällä, josko se olisi helpommin käsiteltävissä.


Nimettömään leimailin vielä valkoisella saman kuvion kuin mitä olin käyttänyt leimadecalin pohjana, tosin sen olin leimannut mustalla. Vähän huonosti vain tuo valkoinen leima erottuu kynneltä.


Ja vielä lähikuva Shocked -lakasta. Mietin juuri tänään, kun saatoin eksyä tilaamaan pari Picture Polishin -lakkaa itselleni, että mitenköhän samanlaiset nuo Shocked ja Sizzle ovat keskenään? Sizzle on käsittääkseni kirkkaampi pinkki, olisi kovasti tehnyt mieli tilata se mutta jätin vielä ostamatta. En löytänyt netistäkään vertailukuvia noille kahdelle lakalle. Ja koska Picture Polishin lakat eivät ihan sieltä edullisimmasta päästä ole, ajattelin että jos laittaisin Shocked -lakan alle jonkun kirkkaan pinkin, niin siitähän varmaan tulisi kuin Sizzle =P


Onpas ihanan kuivan näköinen sormi kuvassa...=/ Heti kun ilmat taas vähän kylmenivät, kädet ovat kuin hiekkapaperia, ärsyttävää.


Käytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Basecoat
 • Picture Polish: Shocked (x3)
 • Picture Polish: Honey Dew (x3) + leimaus Bundle Monster 313 Gina Tricotin White-lakalla
 • Leimadecal: Pohjakuvio Essien Licorice + Bundle Monster 313, väritys Picture Polish Shocked & Honey Dew & Gina Tricot White & Barry M Silver Foil
 • Glisten&Glow: HK Girl6 kommenttia:

 1. Vou, ihanat kynnet! :) Tuo leimadecali on sairaan siisti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satsuli! :)
   Kiva että tykkäät, en oikein vieläkään tiedä mitä mieltä itse olen näistä kynsistä =D

   Poista
 2. On muuten hieno decal! :) tulee mieleen mukulakivikatu (miksi?) :D Itekin ryhdyin vääntämään decaleita ja odottelin niiden kuivumista ehkä vartin verran niin niitä oli helppo käsitellä kun eivät olleet vielä kuivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna! :)
   Kieltämättä tuosta tulee mieleen mukulakivikatu myöskin, nyt kun sanoit =D itsellä siitä tuli ensimmäisenä mieleen tussilla väritetty jalkapallo, vaikka mustat täplät puuttuvatkin =D
   Täytynee seuraavalla kerralla kokeilla noita decaleita lyhyemmällä kuivausajalla + vähemmällä määrällä pikakuivattajaa josko auttaisi asiaa :)

   Poista
 3. Vau, upeat! Mä tykkään tämmöisistä pirteämmistä lakkauksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! :)
   Pitäisi itselläkin useammin kokeilla tälläisiä "out of the box" lakkauksia, sitä helposti menee aina sillä tutulla ja turvallisella linjalla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)