torstai 18. syyskuuta 2014

Kiko ja Sally

Huomaa kyllä että syksy taitaa tehdä tuloaan, kun kynsille valikoitui mielestäni aika syksyinen sävy, Kikon nro 497. Syksy on ihan ok vuodenaika, pääsee taas käryyttelemään kynttilöitä sisällä ja ulkona lyhdyissä, mistä pidän, mutta kyllä silti olen kesäihminen, eikä minua haittaisi vaikka aina olisi kesä :) Minusta tuntuu, että minä käyn suurinpiirtein aurinkoenergialla ja nautin paljon lämpöisistä päivistä ja auringon paisteesta <3 Ja ajatus siitä että talvi tulee niin plääh....

Syksyisen Kikon seuraksi töpötin meikkisienellä kynnen kärkiin Sally Hansenin Lady Luck -lakkaa. Ajatuksena oli vielä koristella jotenkin kynsiä, mutta laiskuus voitti enkä tehnyt niille enää muuta =D Ja taas sain kaksi testaamatonta lakkaa käytettyä =P
Käytetyt lakat & välineet:

 • Essie: First Base
 • Kiko: Nro 497 (x2)
 • Sally Hansen: Lady Luck (meikkisienellä laitettu)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat10 kommenttia:

 1. Lakkaus on kaunis tuollaisenaan, minusta ihan hyväkin ettet laittanut muita koristeita :) Mäkin olen kesäihminen, tämä syksy aiheuttaa mussa väkisinkin pienen alakulon, tuleva talvi on niin pitkä ja pimeä... Onneksi kevät ja kesä tulee kuitenkin aina, ihan joka ikinen vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jälkikäteen ajateltuna ihan hyvä tosiaan etten enää mennyt koristelemaan lisää :)
   Täytynee napsia kunnolla d-vitamiinia, jotta pärjää taas pitkän talven seuraavaan kevääseen ja kesään... ;) Ja ainahan voi elätellä toivoa josko pääsisi talven aikana käymään jossain lämpimässä paikassa lomalla :)

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet, ei ne enää lisäkoristeluja kaipaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, jälkikäteen ajateltuna olisi mennyt varmaan liian "täyteen" jos olisi koristeluja lisäillyt :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti Roosa, Kikon lakka on kyllä huikean kaunis :) Ja eipä tuo Sally Hansenkaan hassumpi ole :)

   Poista
 4. Kauniit lakat, sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne, onneksi testaamattomien joukosta löytyy näitä toisiinsa sopivia lakkoja, niin saa kerralla aina useamman testattua ;)

   Poista
 5. Lumoavat kynnet! Muutenkin kivan oloinen blogi, jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa mukaan seurailemaan! :) Pahoitteluni myöhäisestä vastauksesta, olin työreissulla Aasiassa, joten vastaaminen vähän venähti :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)