tiistai 26. maaliskuuta 2013

Gosh Attitude


Goshin Attitude on todella tumma yönsininen lakka. Sävy on sellainen josta itse pidän paljon ja se sopii hyvin esim. sinivihreän flakie-lakan pohjaksi.

Lakan laatu on kyllä hieman erikoinen, sanoisinkos ;) Nimittäin ensimmäisen kerroksen jälkeen kynnet ovat raidalliset, niissä on kaljuja kohtia ja tuntuu ettei tästä hommasta tule yhtään mitään, jälki on karmean näköinen. Tämä lakka ei vain toimi!! Mutta kun päästään toiseen kerrokseen (suosittelen paksuhkoa toista kerrosta), lakka toimii kuin unelma! Se peittää kaikki epätasaisuudet ensimmäisen kerroksen jäljiltä ja vaikka toinen kerros onkin paksu, se tasoittuu aivan itsestään kynnen päällä ennenkuin lakka on kuiva. Lisäksi lakan kiilto on aivan uskomaton, alla olevissa kuvissa ei ole päällylakkaa lainkaan.

Minulla on muutamia Goshin lakkoja ja olen pitänyt niiden hinta-laatu suhteesta, varsinkin kun olen ostanut kaikki Sokoksen alelaareista hintaan 2,5-5 euroa =D Ja kun huomasin että Goshin lakat olivat tarjouksessa Sokoksen 3+1 päivillä, mopo karkasi käsistä ja laitoin tilaukseen 7 lakkaa...Kunhan saan paketin käsiini, voisin esitellä lakat kiekolle lakattuina :) Toivotaan että niiden lakkojen laatu on samaa kuin tällä lakalla :)


Käytetyt lakat:

  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Gosh: Attitude (x2)2 kommenttia:

  1. Kiva jos pidät sävystä :) Onneksi kamerakin suostui olemaan yhteistyökykyinen tälle lakalle ;)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)