perjantai 20. maaliskuuta 2015

Isadora - Macchiato

Välillä vähän muutakin kuin pelkkiä haastekynsiä :) Lakkailin pitkästä aikaa Isadoran Macchiato -lakalla ja olinkin jo unohtanut kuinka kivan värinen se onkaan, hillitty muttei tylsä :) Ja miten ihanan helppo Isadoran leveällä ja pyöristetyllä siveltimellä oli lakata, olipas suorastaan nautinnollinen lakkaussessio =D

Ostin Facebookin kynsikoristekirppikseltä jokunen aika sitten Isadoran geelilakan Iced Coffee testaukseen, ja nyt vasta tajusin, että sen värihän on hyvin lähellä juurikin tätä Macchiatoa. Ihmekös tuo jos halusin noista geelilakoista juuri sen itselleni. Harmittaa vain, etten ole kerennyt vielä kokeilla tuota geelilakkaa + sitä geelilakan päällyslakkaa, kun on tämä lakkaushaaste menossa, ja on vähän vaikea pitää samaa lakkaa nyt viikkoa putkeen =D Jos nuo geelilakat toimisivat itsellä hyvin, niin ostaisin niitä kyllä useammassa värissä, vähänkö olisivat mukavia reissulakkoja, kun eivät kuluisi ja lohkeilisi kynsiltä viikonkaan aikana :) Noiden lakkojen pysyvyydestä kun olen lukenut vähän monenlaisia kokemuksia, kenellä toimii ja kenellä ei.

Näillä kynsillä siis pohjalla Isadoran Macchiato, päällä Ghina Glazen Fairy Dust ja milläs muullakaan valkealla lakalla leimat kuin Ginan "The Valkoisella". Leimat Pueenin Buffet Leisure -setin laatasta nro 75. Päällyslakkana Glisten&Glow HK Girl, joka on kyllä osoittautunut aivan loistavaksi pikakuivattajaksi! Kertaakaan eivät ole lakkaukset vielä kutistuneet kärjistä (kyllä, koputan puuta) niin kuin Sechen kanssa joskus kävi, ja leimojakaan en muista tämän pahemmin levittäneen. On kyllä kiilannut ykköspaikalle tällä hetkellä pikakuivattavista päällyslakoista :)
Käytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Basecoat
 • Isadora: Macchiato (x2)
 • Ghina Glaze: Fairy Dust (x1)
 • Leimauslaatta Pueen 75 + Gina Tricot White
 • Glisten&Glow: HK Girl8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! :)
   Onhan nämä vähän tällaiset hempukat ;)

   Poista
 2. Hyvännäköiset! Just sellainen "mun tyylinen" lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti E-S! :)
   Kieltämättä tämä on sun tyylinen lakkaus, vois tosiaan helposti kuvitella sinunkin kynsille :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)