lauantai 4. tammikuuta 2014

Barcelonan ostokset



Joulukuun puolivälissä kävin Barcelonassa mieheni kanssa lomalla. Olin odottanut reissua todella innoissani mutta reissu ei mennyt todellakaan ihan putkeen. Suoraan sanottuna se meni aivan persielleen...

Saavuimme Barcelonaan torstaina ja perjantai-iltana mies rupesi voimaan pahoin kesken ravintolaillallisen. Oksentaminen alkoi jo ravintolan vessassa ja jatkui koko yön hotellilla. Luulimme hänen saaneen ruokamyrkytyksen, koska oireet olivat todella rajut. Sunnuntaiaamuna selvisi, ettei kyseessä toki ollutkaan ruokamyrkytys, vaan jokin todella terhakka vatsatauti. Minä nimittäin aloin laattamaan hotellin vessaa uuteen uskoon aamupalan jälkeen... Ja sitä jatkuikin seuraavat 12 tuntia. Maanantai meni vielä todella heikoissa merkeissä yrittäen saada edes jogurttia pysymään sisällä, ja tiistaiaamuna olikin jo aika lähteä lentokentälle loman päätyttyä. Että se loma oli sitten tällä kertaa sellainen. Kaikkea muuta kuin rentouttava ja mieltä piristävä.

Mutta onneksi kerkesin perjantaina piipahtamaan edes Barcelonan Kikon liikkeessä, ja sain ostettua testiin itselleni ihan ensimmäiset Kikon lakat. Niitähän on kehuttu blogeissa todella paljon hinta-laatusuhteeltaan ja olin todella utelias kokeilemaan kehujen paikkansa pitävyyttä. Löysin myös perjantaina kosmetiikka/parfyymi puodista muutamia Essencen lakkoja, joita myös ostin testiin muutamat. Nekin ovat kehuttuja hyvästä laadusta ja halvasta hinnasta, eikä minulla ollut niistäkään vielä minkäänlaista kokemusta.

Kikon lakat vasemmalta oikealle: Nro 387, Nro 265, Nro 338, Nro 374, Nro 255


























 
Kiko numerot 387, 265 ja 338

Kiko numerot 374 ja 255


Ensimmäisenä koriin napsin yksittäin myynnissä olleet kuvassa näkyvät viisi lakkaa. Lakkoja oli kiitettävä valikoima kaupassa, ja yritinkin tehdä fiksuja valintoja, ja ottaa sellaisia värejä, joita minulla ei välttämättä vielä olisi.


 


Kikon paljon kehuttuja Sugar Mat lakkoja ei ollut yksittäin myynnissä ollenkaan, vaan lakat pystyi ostamaan vain 8 lakan paketissa. Heillä oli myynnissä vain uusin Sugar Mat -kokoelma, eikä vanhempia lakkoja ollut enää myynnissä. En tiedä oliko vatsatauti jo tuloillaan itsellekin, ja vaikutti jollain tavoilla aivoihini, koska olin jättää ostamatta Sugar Mat -pakkauksen! Olin sitä mieltä, että minulla oli jo sen värisiä tekstuurilakkoja kotona, ja olisinkin vain halunnut ostaa paketista muutaman sävyn. Ilmeisesti pohdintani lakkapaketin hankinnasta "hieman" kesti, koska mieheni tuli seisomaan viereeni ja kysyi, että mietinkö kyseisen paketin ostamista. Nyökkäsin, jolloin mieheni nappasi paketin käteensä, ja käveli kassalle se kädessä, minun jäädessä hieman hölmistyneen näköisenä seisomaan hyllyn eteen =D 

Näin jälkikäteen ajateltuna, olisi harmittanut kyllä ihan törkeästi, jos paketti olisi jäänyt kauppaan, koska ostokseni Barcelonasta jäivät suurimmaksi osaksi kynsilakkoihin, kiitos vatsataudin. Eli lämmin kiitos miehelleni ostoksesta (vaikka tiedän ettet lue tätä kuitenkaan ;) ) Postauksen lopussa olen vertaillut muutamia lakkoja kokoelmasta jo omistamiini lakkoihin, ja voin sanoa, että eivätpä kyllä ole dupeja niinkuin pelkäsin :)

Tuli todella fiksu olo, kun vasta kuvia ottaessa huomasin että kappas, näillehän on ihan nimetkin annettu paketin pohjassa =D Kerkesin lakat jo tikuttaakin pelkillä numeroilla.



Kikon Sugar Mat lakat vasemmalta oikealle: Nro 451, Nro 452, Nro 453 ja Nro 454


Kikon Sugar Mat lakat vasemmalta oikealle: Nro 455, Nro 456, Nro 457 ja Nro 458

Kiko Sugar Mat 451 & 452

Kiko Sugar Mat 453 & 454

Kiko Sugar Mat 455 & 458

Kiko Sugar Mat 457 & 456
Tässä vielä muutamia vertailukuvia Kikon Sugar Mat lakoista toisiin tekstuurilakkoihin. Laitoin kuvatekstiin mitkä lakat ovat vertailupareina. Lakat ovat vasemmalta oikealle.

Isadora Love crush &  Kiko Sugar Mat 453

OPI The Impossible & Kiko Sugar Mat 453

Golden Rose Holiday 59 & Kiko Sugar Mat 453

Golden Rose Holiday 57 & Kiko Sugar Mat 454

Golden Rose Holiday 57 & Kiko Sugar Mat 453

Isadora Pool Crush & Kiko Sugar Mat 457
Tämä vertailupari ei nyt ole tekstuuripariskunta, mutta laitetaan tämäkin kuva, kun on tullut näköjään näpsäistyä se kameralla :)

Orly Prelude To A Kiss & Kiko Sugar Mat 451

Ja otetaas pikaisesti vielä ne Essencen lakat tähän loppuun.

Essence Hello Marshmallow!, Miss Universe, Break Through

Essence Hello Marshmallow!, Miss Universe, Break Through



Ja jos nyt joku jaksoi lukea tänne asti, niin voisin tähän loppuun vielä toivotella myöhästyneet Hyvät Uuden Vuoden toivotukset!! :)

P.S. Nyt postauksen KOKO teksti näkyy sillä pienellä fontilla..!!Eikös näykin? Ja aivan samat asetukset kuin aina ennenkin...voi syvä huokaus tätä Bloggeria....



8 kommenttia:

  1. Tekstin koko vaihtelee ainakin mulle. :o
    Mistä muuten löysit nuo essencet? Onko mitään muistikuvaa? :-D Oon nimittäin barceloonaan menossa ja Kikon kaupat nyt ainakin pitää koluta, mutta ois muitakin kiva katsella. Ja harmi, että vatsatauti pilasi matkan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itse asiassa nyt huomasin että mulla teksti näkyy pienellä fontilla Essenceen asti, ja siitä eteenpäin näkyy normaalin kokoisena. Tässä kohtaako sullakin vaihtuu koko?

      Essencet ostin La Ramblan varrella sijaitsevasta putiikista. Kaupan ovi oli auki ja huomasin Essence -hyllyn sisällä ihan vain ohikävellessäni =D Piti muuten pakittaa takas kauppaan ;)
      Eli jos lähdet kävelemään Placa de Catalunyan aukiolta La Ramblaa rantaan päin, kauppa oli aivan kadun vasemmalla puolelle. Itse asiassa saattoi olla niin, että oltiin tulossa juurikin Kikon kaupasta takaisin La Ramblalle ,siitä lähdettiin vain kävelemään rantaa kohti. Eli ei siis ihan heti La Ramblan alussa. Pieni liike. Toivottavasti löydät! :)

      Sephorallahan on kaikkea kivaa, sijaitsee Catalunyan aukiolla ;) Toivottavasti reissusi on onnistuneempi kuin meillä oli! :)


      Poista
    2. Eiköhän noin hyvillä ohjeilla perille löydä! :) Toinen kerta siis minulle barcassa, ja kyllä jotenkin muistan tieni ramblalta kikolle, joten enköhän tuonkin putiikin matkalla löydä. :-D Pitääkin käydä tuolla Sephoralla, ja tietenki siellä ramblan päässä olevassa ostoskeskuksessa... :)
      Ja niin, teksti vaihtuu juurikin tuossa mainitsemassasi kohdassa isoksi. :)

      Poista
    3. Pitää vielä mainita että Essencen lakkavalikoima ei ollut mikään suuren suuri kyseisessä liikkeessä mutta kyllähän pienestäkin valikoimasta aina jotain kivaa löytää ;) Muutamia Revlonin lakkoja sieltä löytyi myös.
      Ei muuta kuin hyvät reissut! :)

      Poista
  2. Voi harmitus pöpöä joka päätti sitten iskeä juuri reissullanne. Mutta kivat ostokset, erityisesti tumman vihreä näyttää kiinnostavalta.

    Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä harmitti ja paljon että piti juuri reissussa ollessa tulla kipeeksi mutta minkäs sille voi :(
      Tumman vihreästä pidän itsekin kovin :)

      Poista
  3. Harmi että teidän reissu meni miten meni :( Itsekin haluaisin kovasti siellä päästä käymään, ja pitikin keväällä lähteä mutta sekin suunnitelma ehti jo peruuntua. Jokatapauksessa aivan ihania ostoksia :) Hassua että mun Essencen Hello Marshmallow on ihan erilainen, vaikka tosiaan tuossa lukeekin että new edition niin olisi luullut että ihan erilaiselle lakalle olisi uusi nimi annettu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset käymään Barcelonassa joskus, suosittelen sitä kyllä lomakohteena lämpimästi :) Todella kaunis kaupunki, ainakin omaan makuuni :) Tämä oli itseasiassa meidän toinen kerta siellä. Eli onneksi kaupunki tuli vähän tutuksi ensimmäisellä kerralla jo, tästä reissusta kun ei oikein saanut mitään irti.... :( Mut pitää ajatella positiivisesti, ei kuitenkaan jouduttu tiputukseen sairaalaan vatsataudin takia...

      Mä mietinkin että mulla oli tuosta Essencen Hello Marshmallow -lakasta aivan erilainen muistikuva kuin miltä se todellisuudessa tuossa tikulla sitten näytti...! Olisin halunnut sen vanhan version lakasta, tuo on todellakin aika erilainen kun nyt vertasin netistä löytyviin vanhoihin swatch-kuviin.

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)