sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Glitter All The Way in my sandwich

Eli glitter sandwichia tällä kertaa esillä :) Tilasin China Glazen Glitter All The Way -lakan mutta en tiennyt miten ja missä olisin sitä käyttänyt...En oikein osaa (vielä) käyttää pelkkää moniväristä glitter lakkaa lakattuna itsensä päällä useita kerroksia. Tuntuu että se hyppii sieltä kynsiltä niin silmille ;)

Useissa blogeissa on nähty niin herkullisia glitter sandwichejä joten päätin kokeilla Glitter All The Way lakkaa siihen. Tosin aluksi pidin joitakin glitter sandwichejä liian hempeinä lakkauksina mutta kas kummaa kun ne ovatkin ryhtyneet näyttämään niin kivoilta =D Olisko se tämä lähenevä kevät joka saa mieleni hempeilemään =P


Valkeana pohjana käytin OPI Alpine Snow -lakkaa, joka valitettavasti taitaakin olla feikki OPI. Ostin sen viime syksynä Kyprokselta (niinkuin 3 muutakin pulloa...Steady As She Rose, I Don't Give A Rotterdam! ja Planks A Lot) koska olivat niin edullisia, hintana vain 6,99 euroa / pullo. Olin aivan onnesta soikeana tämän löydön tehtyäni paikallisesta marketista kunnes nyt vasta tajusin erheeni luettuani muutamia keskusteluja feikki OPI -lakoista. Tyhmä minä...Nekin rahat sitten menivät piraattituotteiden tukemiseen :( Värit ovat lakoissa kutakuinkin oikean sävyisiä, eniten ehkä voi heittää Planks A Lot -lakka, se on mielestäni vaaleampi kuin mitä olen muiden swatch kuvista ymmärtänyt sen olevan. Ihan silmää miellyttävän värinen sekin on vaikka taitaakin olla vain wannabe Planks A Lot.

Mutta takaisin asiaan, laitoin valkean päälle Glitter All The Way -lakkaa, tämän jälkeen OPI:n Don't Touch My Tutu! ja päällylakaksi laitoin  Essien Matte about you. Pidän paljon mattaavasta päällylakasta, se jättää kynnelle niin hauskan tuntoisen pinnankin :)


Käytetyt lakat:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • OPI: Alpine Snow x2 (mahdollinen feikki)
  • China Glaze: Glitter All The Way 
  • OPI: Don't Touch My Tutu!
  • Essie: Matte about you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)