torstai 10. huhtikuuta 2014

Ei ole todellista...

...että minä (siis M-I-N-Ä) tein vesimarmoroinnin ja vieläpä jokaiseen kynteen...!!! Siis JOKAISEEN KYMMENEEN kynteen. (Ja varoitus, kuvia on sit "muutama". Ei voi tietää jos tämä olikin sellainen once in a lifetime, täytyy siis repiä kaikki ilo irti tästä... ;) )o.O. 

Huh!

Olen vieläkin hieman järkyttynyt, vaikka tämä uskomattoman järisyttävä uroteko tapahtui jo viikonloppuna. Tarkoitukseni oli kokeilla piiiiitkästä aikaa vesimarmorointia ihan vaan yhteen aksenttikynteen per käsi, ja tehdä lopuista kynsistä skittlette -tyylinen setti. Olin ostanut Isadoran uudesta Sugar Crush -kevätkokoelmasta keltaisen, pastellisävyisen Lemon Soda -lakan, jonka oli tarkoitus olla skittleten "päälakka".

Olin lakannut Lemon Sodaa pariin kynteen jo muutaman kerroksen, kun ryhdyin vesimarmorointipuuhiin. Lakkoina oli Gina Tricotin White ja Orlyn Lemonade, joka on vaaleankeltainen, ja sopi hyvin uuden Sugar Crushin kaveriksi kynsille. Tai siis olisi sopinut. Lemonade ei ollut yhteistyökykyinen vesimarmorointiin, joten lennosta otin vaihtariksi Gina Tricotin Aspen Goldin. Tosin välillä epäilin, että se olikin Ginan valkoinen, joka ei toiminut vesimarmoroinnissa, mutta onneksi en lempannut sitä, vaan päätin kokeilla ensin keltaisen lakan vaihtoa. Tai itse asiassa olisin lempannut valkoisenkin, mutta heräsin siihen todellisuuteen, ettei minulla ole muuta valkoista (OPI:n feikki Alpine Snowkin sai uuden kodin kaveriltani). Tietenkin voisin vielä mainita Essien Below the Belt -lakan, mutta se kuulostaa niin säälittävältä, etten saanut pullon korkkia millään auki, en edes kostean luutun kera, ja mieskin oli työmatkalla eikä auttamassa neitokaista hädässä...Tappelin pullon kanssa vaikka kuinka kauan ja pinna alkoi kiristyä...Mutta kuten sanoin, kuulostaisi niin säälittävältä touhulta, että ei puhuta siitä ääneen ;)
Eli vesimarmorointiparina oli lopulta Ginan lakat ja mikä uskomaton pari olikaan! Siis ne toimivat vesimarmoroinnissa ihan törkeän hyvin! Lakat levisivät ihan käsittämättömän hyvin, kuvion sai piirrellä tikulla ihan kaikessa rauhassa ilman pelkoa, että lakat täysin kuivahtavat veden pinnalle (toim.huom. käytin huoneenlämpöistä vettä). En edes tehnyt yhtään kokeilumarmorointia tikulle (kuten täällä tein), vaan tein heti suoraan kynnelle. Niin luottavainen olin tällä kertaa =D
Ensimmäisen kynnen marmorointi onnistui ja samoin toisen kynnen. Huomasin tässä vaiheessa, että Ginan keltainen oli liian tumma Isadoran Lemon Sodan kaveriksi, joten päätin poistaa sen kynsiltä, ja tehdä marmoroinnit kaikkiin kynsiin, koska se tuntui sujuvan niin hyvin =D 
Ja näinpä siis päädyin tekemään vesimarmoroinnit KAIKKIIN kynsiin ensimmäistä kertaa :) Ei tarvinnut ottaa yhtään kynttä uusiksi, eikä ollut edes pinna kireällä marmorointia tehdessä =P Tosin rimani on aika matalalla vesimarmoroinnin suhteen, että siltä pohjalta... Muutamiin kynsiin tuli pari kuplaa, mutta onneksi päällylakka tasoitti ne huomaamattomiksi, ja siinä eufoorisessa mielentilassa nyt jaksanut muutamasta pikku kuplasta välittää, kun sain marmoroitua KAIKKI kynnet ;) Ja olin jopa niin villi, että dippasin muutaman kerran kaksikin kynttä kerralla veteen o.O


Lisäsin vielä lopuksi kerroksen China Glazen Fairy Dustia mutta mielestäni olisi ollut ehkä parempi ilman sitä.Unohdin muuten suojata sormeni noin neljään ensimmäiseen kynteen...Lakkasotku käsissä oli huikea, eivätkä epämääräisesti asetellut teipit loppuihin sormiin niin paljoa tilannetta pelastaneet. Mutta tämäkään ei haitannut minua, vaikka jynssäsin sormia varmaan puhtaaksi pitempään kuin käytin aikaa marmorointiin...Sainhan kuitenkin vesimarmoroinnin onnistumaan :)
Oikean käden kuvioista tuli aika paljon erilaisemmat kuin vasemman käden, mutta omalla tavallaan aika hauskat näistäkin, vaikka itseä miellytti enemmän vasemman käden kuviointi. Tai se oli enemmän sitä mitä hain. Tosin tykkäsin kyllä paljon oikean käden peukun ja keskisormen kuvioinneista :) Niin, ja arvatkaa kuka kävi heti seuraavana päivänä hamstraamassa Gina Tricotista kuusi uutta lakkaa... ;) Testailin niillä jo vesimarmorointia tikuille ja nekin lakat toimivat oikein mainiosti! Olisiko siis mahdollista, että vesimarmorointia nähtäisiin tässä blogissa ehkä useamminkin, onhan se minusta henk.kohtaisesti ehkä upeimpia kynsien koristelumuotoja mitä on. Saa persoonalliset ja näyttävät kynnet (valitettavasti en voi lisätä loppuun sanaa helposti.... =D ).

 


Miltäs nämä vesimarmoroinnit teistä näyttävät? :) Olenko into piukeana ihan turhasta? =D


Käytetyt lakat:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Gina Tricot: White x1 kerros jokaisen vesimarmoroinnin pohjalla
 • Vesimarmorointi: Gina Tricot: White & Aspen Gold
 • China Glaze: Fairy Dust (x1)
 • Poshe: Super-Fast Drying Topcoat24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Vesimarmorointi kyllä toimi tällä kertaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kiva että muutkin pitävät näistä, etten vain yksin vauhkoa ja kuvittele onnistuneeni =D

   Poista
 3. Oi-joi, ihanat marmoroinnit oot tehnyt ja kauniit kuvatkin napsinut tekeleistäsi!! Hauskaa myös miten oot itsekin yllättynyt onnistumisestasi, mutta toden totta: jos sun taidot on tätä luokkaa niin marmoroi ihmeessa useamminkin koska jälki on näyttävää. :)

  Mä oon kanssa joskus ollut kruunaavani lakkauksen Fairy Dustilla ja todennut ettei olis kannattanut. Mäkin oisin ehkä näiltä jättänyt sen mieluummin pois, mutta eihän tuo nyt paljon peitä kuitenkaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Todellakin yllätyin miten kivuttomasti marmorointi sujui tällä kertaa. Yleensä se kokeilu päättyy itkupotkuraivareihin kun kuviot ovat yhtä mössöä, kun testaa tikuille tai lakkapallot uppoavat leviämättä kupin pohjalle...
   Mutta nuo GInan lakat toimivat ihan täydellisesti itsellä ainakin. Mitkään muut lakat eivät ole olleet noin yhteistyökykyisiä :)

   Livenä itse asiassa huomasi paremmin miten paljon tuo Fairy Dust peitti tuota marmorointikuviota. Hassua vaikka niin hentoinen lakka onkin :)

   Poista
  2. Hmm, koittaiskohan itsekin joku kerta Ginan lakkoja tuossa puuhassa... Oon toistaiseksi suosinut lähinnä Flormaria ajatellen että se merkki saa mennä vaikka hukkaankin, jos/kun hommasta ei tulekaan mitään.

   Poista
  3. Kokeile ihmeessä! :) Saatat yllättyä iloisesti :)
   Olen aiemmin kokeillut mm. Chinan Glazen Romantique -sarjan lakkoja, kun niitä on useampikin kehunut blogeissaan, mutta en ole saanut niitä itsellä toimimaan vesimarmoroinnissa...

   Poista
  4. Ok. Mä oon lukenut Romantiquesta myös kehuja mutta ehkä vain leimailun suhteen. Leimailussa toimiminen ei vissiin takaa marmorointitoimivuutta.

   Poista
  5. Hmm.. minun piti ihan käyttää hetki etsimiseen, että mistä olinkaan lukenut Romantiquen toimimisesta vesimarmoroinnissa, vai olinko lukenut mistään ja sekoittanut mielessäni leimaamiseen =D
   Mutta löytyihän se, Jos edes kynnet -blogissa kyseisiä lakkoja oli kehuttu vesimarmoroinnissa ja muutamat marmoroinnit niillä sieltä löytyykin :)

   Poista
 4. Aivan upeat, hyvin olet onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan että onnistuisin toistekin... =D

   Poista
 5. Onnittelut superhienoista lakkauksista! Täällä eräs kateudesta kalpeana ;-) No, eipä sittenkään..täytyisi itsekin rohkaistua kokeilemaan.

  Vinkki: jumahtaneen korkin saa auki kuumalla vedellä. Keitettyä vettä kahvikuppiin ja kynsilakka siihen hetkeksi - jo aukeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kokeile ihmeessä mutta kannattaa testailla useita lakkoja jos tuntuu ettei lähde luonnistumaan, lakkoilla on todella suuri vaikutus lopputulokseen..

   Kiitoksia vinkistä, eipä tullut silloin mielenkään kokeilla kuumaa vettä, voi äly ja väläys... =D

   Poista
 6. Todella hyvin onnistuneet, ihan oikeutetusti hehkutit! :D Värit on niin raikkaat ja ne sopii niin hyvin kevääseen. Voi kun itsekin saisi aikaiseksi vesimarmoroitua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä että nämä näyttävät muidenkin silmiin onnistuneilta eikä vain itselle...=D
   Näistä tuli kyllä tosiaankin keväiset, ja olin päivällä vielä ostanut kauppareissulla sopivasti keltaisen kukkakimpun. Tosin kukkaressut vähän kärsivät kuvaussession aikana... =D

   Kokeilemaan vain vesimarmorointia, kuten huomaa omalla kohdalla, vesimarmoroinninkin suhteen voi tapahtua ihmeitä... :)

   Poista
 7. Ihan älyttömän hyvin onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Oli tämä vähän yllätys (järkytys) itsellekin että onnistui ja homma jopa tuntui helpolta =D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Kyllä nämä auringon paisteen kanssa saivat aikaan keväisen fiiliksen :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kerrankin vesimarmorointi onnistui :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)