perjantai 8. maaliskuuta 2013

Raidallinen ranskis


Tämän lakkauksen kärjet ovat toteutettu kokonaan pelkästään koristelulakoilla. Pohjalla on Essien Sugar Daddy ranskislakkana ja koristelussa strasseja. 

Sugar Daddya on kehuttu monessa blogissa hyväksi ranskislakaksi eikä syyttä. Se on ihanteellinen levittää, ei raidoitu kuten saman merkin Ballet Slippers. Olen yrittänyt käyttää BS:ää useamman kerran mutta joka kerralla onnistun vain menettämään hermoni, se lakka raidoittuu niiiin pahasti ja kun laitan korjaavia kerroksia, valkoiset tipit kärjissä peittyvät täysin...Tosin vika voi olla lakkaajassakin (tähän uskon hyvin vahvasti =D ) sekä siinä että omistamani BS on kapeammalla siveltimellä kuin SD. Tai sitten siitä on vain sattunut osumaan ns. maanantai kappale.
Lakkauksen tekemiseen sain tuhrattua paljon aikaa. Asiaa ei auttanut yhtään se että pikakuivattava päällylakka levitti osan viivoista sen verran pahasti, joten jouduin korjailemaan useampaakin kynttä sen jälkeen... Eipä sillä että tuo jälki olisi muutenkaan ollut kovin siistiä, koristelulakkojen käyttö on minulla hieman hakusessa mutta tässä lakkauksessa sai onneksi noita raitoja vedellä vähän rennommin ;)


Ajatus tästä manikyyristä pohjautuu ainakin Sonnelassa nähtyyn lakkaukseen sekä Tartofraiserin videoon Youtubessa (tosin siinä on käytettu akryylivärejä kynsilakan sijaan).Käytetyt lakat ja koristeet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Essie: Sugar Daddy
  • Color Club: Art Club Nail Art (white, black, malmsy)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
  • StrassihyrräEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)