maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pieni ostoposti

Hairahduin ostamaan Cubus -liikkeestä Dependin lakkoja tarjouksesta; osta 3, maksa 2. Ilmeisesti kyseisessä liikkeessä oli samana päivänä jokin muukin tarjous häppeninki päällä koska hintaa kolmelle lakalle jäi vain 2 euroa! Tämä yllättävä hinnan alennus ei tietenkään haitannut minua yhtään ;) (kieroutuneessa mielessäni nämähän olivat siis melkein ilmaisia, eikä siis luokitella edes ostoksiksi =P )

Laukkuuni hypänneet lakat ovat numerot 307, 310 ja 320. Vaikka koinkin ensin pientä morkkista tästä hairahduksestani (minulla on kolme aiempaakin Dependiä testaamatta (muiden lakkojen lisäksi), tarjouksesta nekin...köh...), niin se hälveni jo mukavasti kassalla entistäkin edullisemmasta hinnasta johtuen, ja viimeistään siinä vaiheessa kun kokeilin lakkoja kiekolle. Tykkäsin kovasti kaikista lakoista ja erityisesti numerosta 307, mikä aivan ihastuttava oranssi hehku tuossa lakassa onkaan! Tuollainen väri kyllä siirtää ajatukset jo niin mukavasti kesään :) Ja mikä vielä parasta näissä kolmessa lakassa, minulla ei ole ennestään yhtään juuri tämän sävyistä lakkaa! (Ihan oikeasti, ei ole, en harrasta itsepetosta =D )Yllä olevaan kuvaan mukaan pääsi Seppälästä ostettu Golden Rosen Jolly Jewels, nro 110. Näitä on nyt vilahdellut useammassakin blogissa ja päädyin ostamaan näitä yhden kappaleen testiin itsellekin. En ole jostain syystä tykästynyt käyttämään tämän tyylisiä lakkoja, jotka sisältävät glittereitä ja tarkoituksena on kerrostaa lakkaa vain itsensä päälle. Mutta tämä lakka vaan näyttää minusta niin syötävän herkulliselta (en voi sille mitään että mieleeni tulee tästä lakasta Doris -täytekeksin täyte, voi nami =D), joten täytyyhän sitä testata josko vaikka yllättäen pitäisinkin lopputuloksesta :) Hinta kun tälläkään lakalla ei ole mikään järisyttävän korkea, 3,95 euroa.

Vasemmalta oikealle: Depend 310, 320 ja 307 (kaikkia 2 kerrosta).

Kaikkien lakkojen koostumus oli yllättän hyvä ainakin kiekolle lakattaessa. Erityisesti sininen 310 oli peittävä jo yhdellä kerroksella ja mietinkin, että voisi soveltua leimaamiseen. Koostumus on käsittääkseni jotakin akselilla foil/metallic. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä lakasta leimaamiseen?

Golden Rosen Jolly Jewelsin koko kokoelmalle löytyvät hyvät swatchit esim. täältä Sonnelasta. Enemmän kuvia sitten siitä kun saan sen kynsille asti testailtua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)