sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ostoposti


Paketteja tupsahteli tälle viikkoa postista oikein kiitettävästi :) En ole tälle vuotta juurikaan tilaillut lakkoja/koristelusälää mistään, joten olenkin nyt hyvällä omalla tunnolla harrastanut nettishoppailua ;) Tosin yritin alkuvuodesta tilata a-england -lakkoja heidän tarjouksestaan mutta kuuluin siihen epäonnisten joukkioon, joilla jäikin paketti saamatta toimitusvaikeuksien takia. Tämä kyllä harmitti kovasti koska kyseisten lakkojen laatu on hyvä ja värit mieleisiä. Lisäksi olin jo pitkän aikaa kuolannut Tristam & Dragon -lakkoja, jotka vihdoinkin olisin sallinut itselleni tilata.

Postista saapui siis Sokokselta tilaamani seitsemän Goshin lakkaa ja Born Pretty Storen tilaus. Lisäksi Tallinnan reissulta mukaan lähti liquid sand -lakkoja. Niin ja Sokoksella piipahtaessani lähti mukaan alennusmyynnistä vielä yksi Trindin lakka, sekin täysin uusi tuttavuus minulle. 

Born Pretty Storen tilauksesta en ottanut kuvia, tilailin sieltä erilaisia niittejä, glittereitä, koristeluteippiä yms. pientä sälää :) Tulevat kyllä näkymään kynsillä kunhan pääsen niitä testailemaan :)

Alla olevassa kuvassa ovat Goshin lakat vasemmalta oikealle: Matt Effect Top Coat (600), Gold (554), Silver (555), Hot Coral (587), Wild Lilac (571), With A Twist (617) ja Flamingo (569).
Tässä toisessa kuvassa taasen Trindin CC149 ja OPI:n Mariah Carey liquid sand -minikokoelma. Kokoelma sisältää lakat: Get Your Number, Can't Let Go, The Impossible ja Stay the Night.OPI:n liquid sand -lakkoja en raaskinut lakata kiekolle ollenkaan koska pullon koko on todella pieni, vain 3,75ml. Petyin hieman Tallinnan lakkavalikoimaan koska tarkoitukseni oli ostaa lakkoja OPI:lta sekä China Glazelta, mutta siellä ei ollut _yhtään_ sellaista lakkaa joita ostoslistastani löytyi! Tai sitten minulla on vain omitunen lakkamaku =D Mutta esim. China Glazelta ei löytynyt perusmustaa Liquid Leatheriä kaupasta, jonka olisin halunnut ostaa testiin. Mukaani tarttui pelkästään tuo minikokoelma hintaan 16,00 euroa, mikä oli mielestäni aika tyyris. Mutta olen pitkään halunnut testailla liquid sand -lakkoja juuri tästä kokoelmasta, joten paketti tuli tarpeeseen =P Ja voin sitten tilata täysikokoisina pulloina ne joista pidän (toivottavasti ei kuitenkaan kaikkia ;) ) Toki Tallinnasta lähti mukaan OPI:n kynsinauhaöljyä & käsivoidetta, vaatteita yms. että ihan noin halvalla en reissusta valitettavasti selvinnyt kuitenkaan ;D

Trindin ja Goshin lakat kiekolle lakattuina vasemmalta oikealle: Trind CC149, Gosh: With A Twist (617), Wild Lilac (571), Flamingo (569), Hot Coral (587), Gold (554) ja Silver (555)

Varjossa otettu kuva, värit näyttävät tässä tummemmilta kuin ovat oikeasti.

Kaikkia lakkoja kaksi kerrosta kiekolla. Lakkojen laatu vaikutti ihan hyvältä, heikoimmat lenkit ovat ehkä punainen Hot Coral sekä pinkki Flamingo. Saattavat vaatia kynsille kolmannen kerroksen, toinen kerros ei levittäytynyt niin hyvin kuin muissa väreissä. Lisäksi maininta Silver ja Gold lakasta, eivät taida soveltua leimaamiseen vaikka sitä salaa toivoinkin =D Minulta kun puuttuvat kunnon kulta ja hopea leimauslakat.

Trindin lakan sävyä CC149 oli vaikea kuvata enkä siinä onnistunutkaan. Viimeisessä kuvassa se näyttää aivan vaaleansiniseltä mutta oikeasti siinä on yllättävän vahva vivahdus violettiin/liilaan. Itsellä tulee mieleen lakan sävystä hyvin vaalea laventeli, mutta en nyt ole varma, onko laventeli oikea sana tämän värisävyn yhteydessä =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)