keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Bling bling glitteriä

Essien Trophy Wife -lakka kuuluu mielestäni värimaailmaltaan ns. teal lakkoihin, näyttäen kylläkin hyvin vahvasti vihreältä enemmän kuin siniseen vivahtavalta. Itse ajattelen tätä täysin vihreänä lakka mutta tuo teal taitaa olla oikea ilmaisu tälle (ehkä ;) ).

Pidin tätä siis täysin vihreänä lakkana kunnes yritin saada otettua siitä kuvia. Se näyttikin valokuvissa aivan siniharmaalta! Olin hämmästynyt miten lakka saattoikin näyttää niin erilaiselta kuvissa kuin luonnossa?! Valokuva läppärin näytöllä -> väritys: siniharmaa, check. Lakkaus kynsillä -> väritys: vihreä, check.

Olinpas onnistunut valitsemaan vaikeasti kuvattavan lakan. Etenkin tällaiselle keltanokalle, jonka kameran käyttö on pohjautunut pääasiallisesti "ihan vaan kivoihin lomakuviin, räps räps" ja asetuksiksi on riittänyt salamalle on-/ off-asennon näyttäminen.

No, siihen tuli ainakin heti muutos. Tutustuin ihan kunnolla pikku kamerani asetuksiin & sielun elämään ja voin kertoa että ehkä ymmärrämme toisiamme nyt hieman paremmin ;) Mutta valitettavasti tämä ei tarkoita sitä että olisin onnistunut kuvaamaan väriä kuitenkaan oikeanlaisena =D Juu ei.

Kuvankäsittelyn opiskelukin on vasta aluillaan (osaan kuitenkin rajata jo kuvan, jee! ;) ) joten värien muuntelu vastaamaan enemmän todellisuutta ei siis tullut kysymykseen.

Esittelen tämän lakkauksen kuitenkin mutta suosittelen katsomaan Googlesta muiden swatcheja Essien Trophy Wife -lakasta, niin saatte käsityksen miltä sen pitäisi näyttää, jos lakka noin muuten kiinnostaa :)

Pohjalla on siis kaksi kerrosta Essien Trophy Wife -lakkaa ja töpöttelin sienellä kynnen kärkiin Coral Prosilkin Las Vegas glitterlakkaa; nro 506 Elvis. Coralin lakasta sen verran että siinä on aika vahva tuoksu mistä en pitänyt. Lakka itsessään on ihan kaunis glitterblinguli mutta tuoksusta (tai hajusta paremminkin...) tuli mieleen avattu maalipurkki johon on lisätty vielä liimaa tms.


Tässä kuvassa lakka näyttää hyvin sinisävyiseltä, mitä ei siis todellisuudessa ole.Auringonvalossa


Tässä kuvass on jopa enemmän häivähdys sitä vihreää mikä
pitäisikin näkyä. (Tosin käsi näyttääkin sitten keltatautiselta...)Käytetyt lakat:

  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Essie: Trophy Wife (x2)
  • Coral Prosilk: Las Vegas; nro 506 Elvis
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat (x2) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)