lauantai 13. huhtikuuta 2013

Teippimani + niitit


Mainitsinkin viimeisimmässä ostopostissa että tilasin koristelusälää nettikaupasta. Tottakai niitä oli pakko päästä testailemaan kynsille ja päädyinkin tekemään koristelut kapeaa koristeluteippiä apuna käyttäen. Lisäksi laitoin pyöreitä niittejä koristeeksi.En voi muuta kuin kehua tuota koristeluteippiä! Aivan loistavasti toimi kuvion rajauksessa. Olen kokeillut aiemmin tavallista kirkasta teippiä rajauksen teossa mutta en saanut sitä toimimaan kunnolla. Silloin rajauksesta tuli epätasainen eikä ollenkaan suora linja. Olinkin siis hieman skeptinen tämänkin teipin suhteen mutta turhaan :) Ihastuin tähän teippitekniikkaan nyt kyllä kunnolla. Ihanan yksinkertainen tekniikka, sopii siis minulle =D


En voinut olla testaamatta samalla myös noita pyöreitä niittejä, joita on kovasti kehuttu blogeissa. Ja aivan syystä onkin kehuttu. Niitit näyttivät hyviltä myös päällylakan jälkeen, ja ensimmäiset kaksi niittiä irtosivat vasta manikyyrin kolmantena elinpäivänä. Uudet tilalle, kaikkiin kynsiin myös uusi kerros päällylakkaa ja näillä kynsillä helposti mentiinkin viisi päivää :) Onneksi kärjissä oli aika vaalea lakka, joten kärkikulumakaan ei näkynyt niin pahasti ;)


Tässä postauksessa ihastelin Sephora -merkin upeaa sivellintä, ja koin älynvälyksen Googlen ja muiden blogien avustuksella, että myös ainakin osassa Sally Hansenin lakkoja on myös leveä ja pyöristetty sivellin. Siispä kun ruokaostosten yhteydessä törmäsin Sally Hansenin lakkaan puoleen hintaan (!!), sehän lähti pakostakin mukaan kokeiluun. Varsinkin kun värikin oli niin mieluisa, tuollainen harmahtava lila. Tuli etäisesti mieleen a-england -merkin Guinevere -lakka (mitä himoitsen) mutta tämä taitaa olla kuitenkin aika paljon tummempi. Tässä on hyvä swatch-kuva miltä tämä lakka näyttää kynsillä oikeasti. Minulla oli taas vaihteeksi suuria ongelmia saada väriä kuvattua oikeanlaisena.


Sally Hansenin sivellin oli hyvä muttei Sephoran veroinen minun mielestäni. Siveltimet ovat kuitenkin hyvin samantyyliset, joten mietinkin miksi en ollut niin innoissani tästä siveltimestä. Ainut isompi eroavaisuus taisi ollakin siinä, että Sephoran sivellin oli jotenkin pehmeämpi ja taipuisampi. Tosin Sally Hansenin sivellin oli toki pidempi, joten senkin takia sen kenties täytyykin olla jäykempi. Tai sitten aika on jo kullannut muistoni Sephoran siveltimestä eikä se oikeasti ollutkaan sen kummoisempi kuin Sally Hanseninkaan sivellin =D Mutta hyvä sivellin siis oli, ei sinänsä moitittavaa :)
Kynsillä siis pohjavärinä Sally Hansenin Greige Gardens, ensimmäinen raita Flormar/Kone Helsinki 801 ja kynnen kärjissä Flormar/Kone Helsinki 814. Pidin itse näistä kynsistä paljon, upposiko teidän makuun? :)Käytetyt lakat & tarvikkeet:
 • China Claze: Strong Adhesion Base Coat
 • Sally Hansen: Greige Gardens 404 (x3)
 • Flormar/Kone Helsinki: Holographic 801 (x1)
 • Flormar/Kone Helsinki: Holographic 814 (x1)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
 • Kapeaa koristeluteippiä, pyöreitä niittejä & kiinnittämiseen Revlon: Multi Care Base+Top Coat sekä dotting tool työkalu


4 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet, mullakin on ostoslistalla noita niittejä! :) Nuo Flormarin lakat näyttää hauskalta noin yhdistettynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nuo niitit ovat tosi mahtavia, kannattaa kyllä hankkia. Tilasin niitä useampia erilaisia, toivottavasti muutkin toimivat yhtä hienosti kuin nämä pyöreät :) Sattui ehkä vähän turhan samansävyiset Flormarit vierekkäin mutta eivätpähän hyppineet silmille liian erivärisinä tuolta kynsiltä ;)

   Poista
  2. Näissä on tyyliä, hienot! t. Funky and fifty :-)

   Poista
  3. Oi kiitos! Kiva kuulla että pidit :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)