perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ostoposti


En voinut enää hillitä itseäni ja olla tilaamatta a-england -merkin Tristam -lakkaa sekä HITS Phenomena Moonbow -lakkaa. Siitä asti kuin näin nämä kynnet Polish this! -blogissa, olin aivan myyty kyseiselle lakalle! Uskomattoman upea! Vihdoinkin päätin sitten tilata nuo molemmat himoitsemani lakat Llarowelta.

En ole testaillut a-englandin lisäksi oikeastaan ollenkaan muita ns. indie-merkkejä, ja päädyinkin sitten ottamaan edellä mainittujen lakkojen lisäksi ostoskoriin pari muutakin lakkaa: aivan selvä kesälakka Jindie Nailsin Rave, ja ei ehkä niin kesäinen CrowsToes -merkin Triple Black Diamond.

Vasemmalta oikealle: Jindie Nails Rave, a-england Tristam, CrowsToes Triple Black Diamond ja HITS Phenomena Moonbow.

Lisäksi eksyin Anttilassa "sattumalta" Essien lakkahyllyn eteen ja kappas! Täällähän on osa Essien lakoista alennuksessa, vain 8 euroa pullo! Eihän tuollaista tarjousta voinut ohittaa ;) Tepsuttelin kärsimättömästi lakkahyllyn edessä iät ja ajat, kun yritin kylmän viileästi ajatella, mitä värejä minulta oikeasti puuttuu ja mitä olin ostamassa vain halvan hinnan takia... Mukaan lähti sitten piiiitkän päänsisäisen taistelun jälkeen kolme lakkaa: Sand Tropez, To Buy Or Not To Buy ja Aperitif. Myöhemmin ostin ihan normaaliin hintaan Essien Licorice -lakan, koska minun ainut musta creme lakka on Orlyn minilakka Black Out. Tulisin tarvitsemaan mustaa cremeä uusien indie ihanuuksieni kanssa ;)

Vasemmalta oikealla: To Buy Or Not To Buy, Sand Tropez, Aperitif ja Licorice.

Olen itse tyytyväinen ostoksiini vaikken ole vielä lähellekään kaikkia kerennyt testaamaan. Muutama Essie on jo vieraillut kynsillä mutta indie-lakat ovat täysin testaamatta. Olen odottanut kärsivällisesti aurinkoisempia päiviä, jotta nuo lakat pääsisivät heti parhaimpaan loistoonsa, mutta sää näyttää vaan päivästä toiseen samalta ankealta harmaalta...nooh, kai se aurinko sieltä taas jossain välissä pilkistelee. Tai siis toivon mukaan paistaa kunnolla, eikä vaan kurki :)

Löytyikö ostosten joukosta jotain teidän silmää miellyttävää lakkaa? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)