sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sand Tropez

En ole aiemmin innostunut nuden värisistä lakoista ollenkaan. Pieneen päähäni ei ole mahtunut ajatusta lakata kynnet nuden värisellä lakalla, eihän se näy kynsiltä juuri ollenkaan?! Mutta jälleen kerran voisi todeta että niin se vain mieli muuttuu lakkojenkin suhteen. Olinkin jo pidemmän aikaa kerennyt haikailla jonkin kivan nuden värisen lakan perään, kunnes törmäsin tarjouksessa olevaan Essien Sand Tropez -lakkaan.

Värisävy oli kynsillä todella kiva ihan yksistäänkin mutta halusin testata ebaysta ostamiani water decalseja, toimivatko ne ollenkaan, koska olivat niin käsittämättömän halpoja...Tyytyväisenä voin todeta että toimivat todella hyvin! Viimeisessä kuvassa näkyvä iso arkki maksoi vain 2,10 euroa, siksi epäilin niiden olevan kenties heikkolaatuisia. Mutta water decalsien käyttö oli sujuvaa. Itse asiassa varmaan ensimmäinen kerta kun sain kaikkiin kynsiin water decalsit kerralla yhdenkään rypistymättä tai repeämättä! :)



Kynsillä kolme kerrosta Sand Tropezia. Levittyvyys oli ehkä hieman hankala mutta kestävyys todella hyvä. Kynnet olivat minulla kolme päivää eikä yhtään kärkikulumaa ollut havaittavissa :)


Käytetyt lakat & tarvikkeet:

  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Essie: Sand Tropez (x3)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
  • water decals: BLE-1517


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)