perjantai 5. huhtikuuta 2013

Revvvolution + kukkasia

Color Clubin Revvvolution on hyvin peittävä hologrammilakka ja useassa blogissa onkin kehuttu toimivan hyvin leimaamisessa. Minun lakkani ei vaan toimi, ei miltään osin. Sen koostumus on paksua, levittäminen tuskallista ja leimaaminen ei onnistu. Lakka oli samanlaista jo korkatessani pullon. Olen testannut lakkaa kerran aikaisemminkin ja ihmettelin sen tönkköä koostumusta kynsille levittäessäni. Olen yrittänyt myös leimata sillä, huonoin tuloksin, kuva ei noussut kertaakaan kokonaisena leimasimeen.

Halusin kuitenkin kynsille tumman hololakan joten tartuin jälleen pulloon. Ja sama surkea koostumus siellä pullossa odotti edelleenkin (jännä juttu!). Kynsille levittäminen oli aikamoista taistelua. Tässä vaiheessa fiksumpi ihminen olisi laittanut kynsilakan ohenninta pulloon ja odottanut hetken mutta en minä. Hampaat irvessä vedin lakan kynsille karseasta koostumuksesta huolimatta. Syy? Koska en omistanut sillä hetkellä minkäänlaista ohenninta! Erinomainen kynsibloggaaja, lakkapulloja enemmän kuin tarpeeksi mutta ei yhtään ohenninta....Tämän tapauksen jälkeen ostin ohenninta, alkoi jo kertyä noita ohennuksen tarpeessa olevia lakkoja useampiakin. (Omistin kyllä Seche Vite -päällylakan ohentajan mutta jostain syystä en uskaltanut laittaa sitä normaalin lakan joukkoon, onko tietoa voiko käyttää surutta niissäkin?)

 Color Club Revvvolution kuvattu varjossa...

...ja auringossa.
Lisäsin nimettömään ja peukaloon kukkastrasseja, kiinnitys liimalla. Pysyvyys oli ihan ok, mutta jouduin muutaman karkulaisen kiinnittämään uudelleen. Liimalla kiinnittäminen jättää kyllä nätimmän lopputuloksen kuin päällylakalla kuorruttaminen, mikä monesti aiheuttaa sen, että strassit näyttävät vain muodottomilta möykyiltä kynsillä ilman kimallusta. Mutta jos ei olisi mahdollisuutta korjailla strasseja uudestaan kiinni esim. reissussa ollessa, laittaisin vielä paksun kerroksen päällylakkaa liimakiinnityksen lisäksi, pysyvyys olisi varmasti parempi.



Mikä ihana kimallus ja värien loisto! :)
Pidän todella paljon tästä lakasta ja toivonkin, että ohentimen avulla koostumus on parantunut seuraavalle käyttökerralle. Tällaiset mustat lakat ovat mieleisiä minulle ja olenkin jo pitemmän aikaa himoinnut Cirque merkin Dark horse -lakkaa (tästä näkee esim Scrangien swatchit kyseisestä lakasta).


Kylläpä sattuivatkin laskevaan pituusjärjestykseen ;D

Käytetyt lakat ja koristeet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Color Club: Revvvolution (x2)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
  • kukkastrasseja + kiinnitykseen kynsiliimaa (+dotting tool työvälineenä kiinnityksessä)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)