tiistai 2. huhtikuuta 2013

Could I Get Your Number?


...koska veit minun sydämeni... <3

OPI:n liquid sand -lakka Get Your Number on aivan ihastuttava tapaus. Pääsiäiskynnetkin jäivät tekemättä kun en malttanut pitää näppejäni irti ostamistani uusista minipulloista (tosin pääsiäiskynnet olisivat olleet tylsät glitter sandwichit kera Orlyn Lemonade -lakan, niin ette kyllä menettäneet mitään vaikka en niitä tehnytkään =D ).

Get Your Number -lakka on ollut mieluisin näkemieni swatch-kuvien perusteella, joten se siis päätyikin ensimmäisenä testiin kynsille neljän pullon joukkiosta. Lakkaa laitoin kolme kerrosta mutta silti kynsien kärjet kuulsivat hieman lakan lävitse. Tosin tämä läpikuultavuus ei hirveästi häirinnyt tämän lakan yhteydessä, jotenkin sitä tuijottaessa keskittyi muihin asioihin (...ihanan erilainen pinta ja upea glittereiden blingbling-loiste...), kuin siihen että kärjet kuulsivat läpi.

Keskisormen kynsi on jäänyt huivin mutkaan, näyttää hieman muotopuolelta ;)


Kuvissa osa glittereistä näkyy hassusti mustina pisteinä, mitä ei taasen livenä näe.
Hetken aikaa tuijoteltuani pelkkää lakkaa, halusin välttämättä testata sen myös päällylakan kanssa. Niinpä päädyin laittamaan päällylakkaa ja water decals -kuviot nimettömiin. Päällylakkaa sai levittää kaksi kerrosta ennenkuin röpelöinen pinta tasoittui tarpeeksi siirtokuvalle. Ja siirtokuvan päälle vielä kerros päällylakkaa.

Oikean käden water decal meni nätisti kynnen tyveen niinkuin halusinkin, mutta vasemmassa kädessä se päätti jumittua keskelle kynttä ja siihenpä sitten jämähti. No, täytyy olla tyytyväinen ettei siirtokuva revennyt, rypistynyt tai muussaantunut täysin niinkuin yleensä, joten olkoon sitten siinä kynnen keskellä. Näillä taidoilla kun ei voi saada kaikkea onnistumaan kerralla =DTykästyin tähän ensimmäiseen testaamaani liquid sand -lakkaan vaikka hiekkamainen pinta hieman epäilyttikin etukäteen. Mutta se on niin hauskan tuntoinen ja erilainen, että eihän siitä voinut olla pitämättä :) Levittyvyys oli hyvä ja kestävyyskin kynsillä kohtalainen pientä kärkikulumaa lukuunottamatta. Ja kun päällylakalla tämän voi muuntaa noin helposti "normaaliksi" glitterlakaksi, taidan jossakin vaiheessa ostaa tästä ihan täysikokoisen version, on sen verran ihastuttava lakka kyseessä :) (Jostain syystä tästä tulee minulla mielleyhtymä kesään ja mereen, en tiedä miksi =D)

Tuo OPI:n minipullo on kyllä niin säälittävän pieni, snif ;(

Käytetyt lakat & välineet:
 • Seche Plus: Fortified Strengthener
 • OPI: Get Your Number (x3)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat (nimetön + water decals (BLE-043))


2 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi kiva lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on ja tykästyin kyllä ihan kympillä tähän lakkaan :) Nyt vain polttelisi vielä ne kolme muuta testaamatonta liquid sandia tuolla kaapin päällä... Jos kaikki ovat yhtä ihania niin tulee kalliiksi =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)