keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Depend 107


Väriltään hehkuva oranssi ja laadultaan heikko (mutta hinnaltaan niiiiin halpa =D), siitä on Dependin lakka nro 107 tehty. Huono laatu on harmi, koska väri on todella upeasti hehkuva oranssi sisältäen kultaista shimmeriä, aivan loistava väri kesäisiin kynsiin (kesä saisi jo tulla..!). 
Kynsillä kolme kerrosta lakkaa, ja kuten pikkurillistä parhaiten huomaa, kynnen kärki kuultaa lakan lävitse. Lakan koostumus oli ohutta lirua ja valui ärsyttävästi kynsinauhoille. Kynsinauhojen siistimiseen meni kauan aikaa, oranssi väri kun ei ole sieltä helpoimmasta päästä siistiä...Tämä ärsytti silloin ihan suunnattomasti, koska olisin vain halunnut saada kynnet lakattua nopeasti mutta se toimintasuunnitelma oli  täysi susi tämän lakan kanssa.Lisäksi lakka kului ja hieman lohkesi kynnen kärjistä aika nopeasti, eli siitäkään tätä lakkaa ei pääse kehumaan ja päähän taputtamaan. Mutta onneksi Dependin pullot ovat pieniä, joten eiköhän tämän saa kulumaan (läträtessäni jo kolme kerrosta kynsinauhoille kynnelle, pullo vajuikin melko mukavasti ;) ). Pidin tästä pirteästä väristä todella paljon, joten tiedän jo, että tulen lakkaamaan sillä uudestaan kesällä surkeasta koostumuksesta huolimatta :) Säädän vain hermoni valmiiksi kärsivällisemmälle asennolle... ;D

Tosin ottaisin kiitollisena vastaan vinkkejä, jos joku sattuisi tietämään vastaavan värisen lakan hieman parempi laatuisena joltain toiselta merkiltä? :) 


Käytetyt lakat:
  • China Claze: Strong Adhesion Base Coat
  • Depend: nro 107 (x3)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)