torstai 25. huhtikuuta 2013

Jindie Nails Rave

Tämä lakka näyttää todellakin siltä kuin olisi bileet kynsillä =D Kyseessä siis Jindie Nails -merkin lakka Rave. Valkoisella läpikuultavalla pohjalla (jelly vai kenties crelly?) on enimmäkseen neonvärisiä hexagon glittereitä sekä pyöreitä pinkin/magentan värisiä glittereitä. Lisäksi on pienen pieniä pyöreitä glittereitä.

Kynsillä on lakkaa kolme kerrosta ja levittyvyys oli hyvä, vaikkei minulla olekaan vertailupohjaa tällaisiin indie-glitterlakkoihin. Glittereitä ei tarvinnut pyydystää siveltimeen ja lakkaaminen oli miellyttävää. Ensi kerralla laittaisin ehkä valkoisen pohjalakan alle, niin saisi hieman peittävämmän lopputuloksen :)Jindie Nails Rave


Tottakai minun piti kokeilla tämä myös matattuna versiona ;)

Mattaversio

Mattaversio

Aluksi tämä lakka tuntui kynsillä aivan liian värikkäältä mutta hetken aikaa tuijoteltuani ja totuteltuani tykästyin tähän tosi paljon :) Ja varsinkin tuohon matattuun versioon (yllättävää...;) ) Tämä on varsin ihastuttava kesälakka!
Käytetyt lakat:

 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Jindie Nails: Rave (x3)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
 • (Essie: matte about you, kaksi viimeistä kuvaa, puuttuu tarvikekuvasta...)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tällä lakalla on hyvä tehdä hienovaraista tutustumista neonväristen lakkojen maailmaan ;D Muuten en omista yhtään neon lakkaa, vielä ainakaan :)

   Poista
  2. Jep, mä oon heikko ja laitoin tuon kommenttini ja pienimuotoisen Jindie Nailsin googlettelun jälkeen yhden toisen lakan tulemaan, Candy Land Remixin. Se on melko samantyylinen kuin tämä, mutta vähän eri väreillä =)

   Poista
  3. Ei huonompi valinta tuo Candy Lane Remix, muistan sen lakan, koska pidin siitä itsekin =D Halusin vain tilata kokeeksi lakan, jossa on useampaa neonväriä :) Odotankin mielenkiinnolla, että lakka saapuu sinulle ja esittelet sen blogissasi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)