perjantai 30. elokuuta 2013

Vihreää liukuvärjäystä

**Edit: Oli pakko muokata otsikkoa, koska olinkin jo aiemmin käyttänyt tismalleen samaa otsikkoa, joten lisäsin nyt eteen sanan vihreää **

Voisin sanoa että VIHDOINKIN onnistuin tekemään sellaisen liukuvärjäyksen kynsilakoilla, että se sai elää ja hengittää kynsilläni viittä minuuttia kauemmin. Omasta mielestäni onnistuneeseen lopputulokseen minut siivittivät vihreät hololakat: Nubar & a-england. Lempilakkani tällä hetkellä ;) 
Lakkasin ensin kaksi kerrosta Nubarin ReClaim -lakkaa, jonka päälle levitin kerroksen pikakuivattajaa. Sen jälkeen töpöttelin kostutetulla meikkisienellä a-englandin Saint George -lakkaa kynnen kärkiin. Laitoin lakat suoraan kynsilakan siveltimellä meikkisieneen. Eli ensin vähän ReClaimia sieneen, ja Saint Georgen levitin meikkisieneen osittain ReClaimen päälle, jotta rajasta tulisi pehmeämpi.Tarkoitukseni oli ensin koristella vielä liukuvärjättyjä kynsiä, mutta ajattelin kuitenkin mokaavani koristelut jotenkin (eikö tämä ole juuri sitä positiivista ajattelua?! =D), ja jätinkin koristelut suosiolla väliin.
Käytetyt lakat & välineet:
  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • Nubar: ReClaim (x2)
  • a-england: Saint George (töpötelty meikkisienellä)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat


8 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)