torstai 5. syyskuuta 2013

Mekkoon sopivat kynnet

Höpöttelin jo aiemmin mekosta, johon sopivaa kynsilakkaa luulin Tallinnasta ostaneeni (aiempi postaus löytyy täältä). No, kyseinen lakkahan ei sitten ollutkaan niin hyvin kyseiseen mekkoon sointuva, joten etsintä jatkui...Onnekseni bongasin Prismasta -50% alennuksesta Sally Hansenin Frutti Petutie -lakan, joka oli huomattavasti värimaailmaltaan enemmän sitä mitä etsinkin.

Mekossa on helmassa liukuvärjäystä, joten tottakai ajattelin tehdä päräyttää kynsillekin sellaisen, olihan edellinen liukuvärjäys sujunut yllättävän onnistuneesti!

Ei sitten mennyt kuitenkaan niinkuin ajattelin. Liukuvärjäys olisi pitänyt tehdä kolmella värillä, mutta saatuani kahteen kynteen vasta ensimmäisen värin töpöteltyä, tapahtui jotain todella yllättävää, minä luovutin liukuvärjäyksen suhteen! (toim.huom. sarkasmia...). Lopputulos ei todellakaan olisi tullut olemaan sitä, mitä olisin sen halunnut olevan, joten tyydyin vain yksivärisiin kynsiin. Tosin klo 22.30 ei ole ehkä se paras aika ryhtyä kikkailemaan osaamattomien tekniikoiden kanssa jos aamulla on vielä töihin meno...

Täytyy todeta, että tuo Sally Hansenin sivellin on mielestäni aivan loistava, sopii kynsieni muotoon erittäin hyvin. Lakan saa levitettyä ihanan helposti, eikä ole juuri mitään siivottavaa kynsinauhoilta :) Sivellin on sopivan leveä, sekä päästä hieman pyöristetty.

Käytetyt lakat:
  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • Sally Hansen: Frutti Petutie 540 (x2)
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)