lauantai 24. elokuuta 2013

Kopioitua Englantia

Tämä lakkaus on suoraan kopioitu The Polished Perfectionist -blogista. Tosin sillä erolla, että minulla on nimettömässä lakkana Sally Hansenin Greige Gardens, kun taasen alkuperäisessä manikyyrissä on a-englandin Guinevere. Valitettavasti en itse omista Guinevere -lakkaa niin jouduin laittamaan jotain muuta vastaavan väristä. Lisäksi itse leimasin DRK-A laatalla, kun taas AmyGrace oli käyttänyt Bundle Monster -laatan kuviota. Bundle Monsterin koko kynnen kuviot ovat liian lyhyitä tämänhetkisiin kynsieni pituuksiin, siksi päädyin DRK-A -leimauslaattaan.


Muilla kynsillä kuin nimettömässä on lakkana siis a-englandin Sleeping Palace. Tykästyin lakkaan todella paljon. Väri on mielestäni hauskan uniikki hololakaksi ja a-englandin lakkojen laatu on aina vaan yhtä hyvä. Omistan kuusi a-englandin lakkaa ja kaikkien laatu on ollut aivan mahtava :)


Nimettömän leimaukseen on käytetty myös Sleeping Palace -lakkaa, joka toimi kuin unelma myös leimauksessa.Käytetyt lakat & välineet:
  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • a-england: Sleeping Palace (x2)
  • Nimetön: Sally Hansen Greige Gardens 404 (x2) + leimaus a-england Sleeping Palace + laatta DRK-A
  • Inm: Out the Door Top Coat


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kuulla että pidät! :) Minusta myös tuo idea on ihanan yksinkertainen mutta näyttää silti kivalta :) Siksi oli ihan pakko kopioida ;)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)