perjantai 2. elokuuta 2013

Kelmukynnet


Ajattelin viimeinkin kokeilla ensimmäistä kertaa kelmutekniikalla tehtyjä kynsiä (jep, tiedän, olen hieman hidas uusien villitysten suhteen =D). Kynnen pintahan näyttää kelmuilun jälkeen marmoroidulta, ja näkemäni kelmukynnet ovat miellyttäneet omaa silmää, joten kokeillaan siis itsekin :)

Alimmaiseksi värilakaksi pääsi ensimmäistä kertaa kynsille Essien Maximillian Strasse Her. Lakka on tilattu rapakon takaa ja kaipailinkin hieman leveää ns. Suomi-sutia. Muuten lakassa ei ollut valittamista, levittyi ihan kivasti kapeallakin siveltimellä ja kuivahti suht nopsaan :)

Päälle levitin kerroksen Essien School of Hard Rocks -lakkaa ja tämän jälkeen painelin märkää lakkaa sellofaanipallerolla. Ilmeisesti tähän käytetään yleensä elmukelmua mutta kyllä tuo sellofaanikin toimi =D Tosin pallerot olivat aika jäykkiä ja poistivat lakkaa välillä aika reilustikin mukaansa.



Pidän harmahtavista vihreän sävyistä, joten tämä lakkaus oli itselle mieluinen :) Ja kelmu sellofaanitekniikka  oli ihanan helppo ja lopputulos näyttää hauskalta. Tulen varmasti kokeilemaan toistekin :)





Käytetyt lakat & välineet:
  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • Essie: Maximillian Strasse Her (x2)
  • Essie: School of Hard Rocks (x1) + sellofaani
  • Inm: Out The Door Top Coat (x2)

2 kommenttia:

  1. Ompas kivat värit näissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, varsinkin jos harmahtavat vihreät uppoavat niin suosittelen :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)