perjantai 2. elokuuta 2013

Kelmukynnet


Ajattelin viimeinkin kokeilla ensimmäistä kertaa kelmutekniikalla tehtyjä kynsiä (jep, tiedän, olen hieman hidas uusien villitysten suhteen =D). Kynnen pintahan näyttää kelmuilun jälkeen marmoroidulta, ja näkemäni kelmukynnet ovat miellyttäneet omaa silmää, joten kokeillaan siis itsekin :)

Alimmaiseksi värilakaksi pääsi ensimmäistä kertaa kynsille Essien Maximillian Strasse Her. Lakka on tilattu rapakon takaa ja kaipailinkin hieman leveää ns. Suomi-sutia. Muuten lakassa ei ollut valittamista, levittyi ihan kivasti kapeallakin siveltimellä ja kuivahti suht nopsaan :)

Päälle levitin kerroksen Essien School of Hard Rocks -lakkaa ja tämän jälkeen painelin märkää lakkaa sellofaanipallerolla. Ilmeisesti tähän käytetään yleensä elmukelmua mutta kyllä tuo sellofaanikin toimi =D Tosin pallerot olivat aika jäykkiä ja poistivat lakkaa välillä aika reilustikin mukaansa.Pidän harmahtavista vihreän sävyistä, joten tämä lakkaus oli itselle mieluinen :) Ja kelmu sellofaanitekniikka  oli ihanan helppo ja lopputulos näyttää hauskalta. Tulen varmasti kokeilemaan toistekin :)

Käytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
 • Essie: Maximillian Strasse Her (x2)
 • Essie: School of Hard Rocks (x1) + sellofaani
 • Inm: Out The Door Top Coat (x2)

2 kommenttia:

 1. Ompas kivat värit näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, varsinkin jos harmahtavat vihreät uppoavat niin suosittelen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)