tiistai 27. elokuuta 2013

Vihreää ja kukkasia

Jälleen kynsillä vihreää lakkaa, tällä kertaa vuorossa Isadoran Pistacchio. Lakka on väriltään lähellä Essien Mint Candy Apple -lakkaa mutta Pistacchio on aavistuksen tummempi kuin Mint Candy Apple. Kauniita mintun värejä kylläkin molemmat :) Alla olevasta kuvasta huomaatte eron, vasemmalla puolella Isadoran Pistacchio ja oikealla Essien Mint Candy Apple.

Vasemmalta oikealle: Isadora Pistacchio ja Essie Mint
Candy Apple

Pistacchio lakan päälle laitoin kerroksen Dependin holo glitterlakkaa ja lisäilin siirtokuvia. En tiedä mikä älynväläys oli laittaa nimettömään tuo kukkanen eri tavalla kuin muihin kynsiin. Ajattelin sen tuovan hieman särmää kynsiin eri tavalla aseteltuna, mutta se näyttikin loppujen lopuksi hieman omituiselta =D

  

Nooh, ei se mitään haitannut, näitä kynsillä mentiinkin sitten kuusi päivää :) Tykkäsin itse näistä kynsistä todella paljon, ja olinkin hyvin iloisesti yllättynyt, että Isadoran lakka kesti niin kauan niin hyvänä. Ihan pientä kärkikulumaa oli joissain kynsissä havaittavissa mutta siis todella pientä. Olen aina pitänyt Isadoran kestävyyttä kynsillä vähän keskinkertaisena mutta tämä kyllä yllätti.  Käytetyt lakat & välineet:
  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • Isadora: Pistacchio 755 (x2)
  • Depend: Nro 335 (x1)
  • Water decals BLE 1486
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)