sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Decaleja + valkeaa (+ vaikeaa...)

Ostettuani testiin paljon kehutun Gina Tricotin valkoisen lakan, halusin päästä testailemaan sitä kunnolla eli suunnitelmissa oli pohjaväriltään täysin valkeat kynnet. GT:n lakka on valkoiseksi lakaksi yllättävän hyvä ja kerroksia tarvittiinkin vain kaksi, kun yleensä valkoiset lakat vaativat sen kolme kerrosta. Toki Kikon ja Essencen lakkojen jälkeen tämän levittyvyys tuntui paljon vaikeammalta niihin verrattuna, mutta kuten aiemmin sanoin, valkeaksi lakaksi hyvä kuitenkin.

Saatuani pohjavärin laitettua, suunnitelmissani oli laittaa päälle isohkoja, puolen kynnen peittäviä vinoja water decaleja. Decalsit olivat todella leveitä ja isokokoisia minun kynsilleni. Kun olin saanut oikean käden tehtyä, ja vielä siistittyä kynnestä yli menneet decalit viilan ja kynsilakanpoistoaineen kanssa pois (oli muuten aika hidasta hommaa...), pääsin vasemman käden pariin. Mutta tässä vaiheessa alkoivatkin ongelmat...Yleensä poistan decalien päällä olevan kirkkaan kalvon ennenkuin leikkaan kuvat irti toisistaan. Jostain syystä nyt en ollut sitä tehnytkään näille vasemman käden kuville ja tiputinkin ajatuksissani decalin vesiastiaan lillumaan kalvoineen päivineen. Tulipahan ainakin testattua miten kauniisti kuva tarttuu kiinni kalvoon vedessä lilluessaan, ja onkin sen jälkeen täysin käyttökelvoton, koska kalvosta sitä kuvaa ei irti enää saa sitten millään... Tottakai nämä decalit olivat kitsastellusti valmistettu, koska kuvia oli tasan 10 kappaletta arkissa, monestihan niitä on enemmän kuin sen vaivaiset 10 kappaletta. No en lannistunut tästä vaan ajattelin luovasti kehitteleväni jotain muuta koristelua ilman decalia jäävälle kynnelle ja jatkoin hommaa eteenpäin. Tiputin uuden decalin veteen....ja kalvohan siitä oli taas unohtunut ottaa pois. WTF?! Tässä vaiheessa pääsi kyllä sellainen leijonan karjaisu kirosanojen kera, että toivotaan, ettei se kuulunut naapuriin, kun kellokin oli jo yöllä lähempänä kahtatoista. Miten voi ihminen olla niin urpo, että tekee saman virheen heti uudestaan? Tämä oli ihka ensimmäinen kerta kun pilasin water decalit kalvon takia, ja sitten teenkin sen kaksi kertaa heti peräkkäin decaleilla, joissa on vain tasan 10 kuvaa. Hyvä minä.

Tässä vaiheessa oli väsykiukku sitä luokkaa, että otin toisesta kädestä koristelut pois, lakkasin uudestaan valkoisen pohjavärin (onneksi sitä tarvi vain se kaksi kerrosta!) ja painuin nukkumaan. Olin siis päivän pelkillä blancoilla valkoisilla kynsillä, kunnes jaksoin taas seuraavana iltana jatkaa koristeluja. En lannistunut edellisen illan tunaroinnista vaan urheasti tartuin taasen vesisiirtokuviin. Tällä kertaa toimin kuten aina ennenkin, poistin kalvon jo hyvissä ajoin ennen kuvien leikkaamista pienempiin osiin. Kaikki sujuikin siis normaalisti, jei.

Kuvien seuraksi laitoin vähän glitteriä. Olisin halunnut laittaa kultaista glitteriä, koska se olisi mielestäni niin  hyvin sopinut väriltään decalsien seuraksi, mutta huomasin etten omista sellaista =( Laiton siis hopeista blingiä. Käytin glitterin  laittamiseen uutta tekniikkaa josta olin lukenut Jos edes kynnet -blogista. Laitoin sitä pumpulipuikolla normaalin meikkisienellä tai lakkapullon omalla siveltimellä levittämisen sijaan. Loppujen lopuksi kynsistä tuli itselle mieluisat vaikka niin tappista niiden tekeminen olikin.

  Käytetyt lakat & koristelut:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Gina Tricot: White 31 (x2)
 • Water decals BLE 1207
 • Depend: Nro 335 (pumpulipuikolla töpötys kynnelle)
 • Sally Hansen: Diamond Flash Top Coat


4 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet ♡
  Kaiken kohelluksen jälkeenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Juuh, pientä hökeltämistä oli kyllä ilmassa kynsien tekovaiheessa mutta onneksi tajusin ensimmäisellä kerralla luovuttaa ja jatkaa toisena päivänä =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)