maanantai 10. helmikuuta 2014

Mix and match, skittlette tai jotain sinnepäin


Skittlette, skittle tai ns. mix & match -kynnet (rakkaalla lapsella on monta nimeä...) ovat olleet suosittuja kynsiblogeissa jo pidemmän aikaa. Olenkin itse niitä muilla ihaillut mutta jotenkin toteutus omalla kohdalla on aina jäänyt tekemättä. Kunnes nyt vihdoin päätin ryhdistäytyä ja kokeilla itsekin jonkin sortin skittletteä. Käsittääkseni tämä on siis skittlette, koska siinä on kaksi täysin samanlaista kynttä...Sekoilen aina tuon termistön kanssa, joten ehkä olisi helpompi kutsua näitä vain mix & match -kynsiksi ;)


Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin laitoin OPI:n 4 In The Morning -lakan Gwen Stefani -kokoelmasta. Muita lakkoja en siitä olekaan sitten ostanut, vielä ainakaan ;) Tätäkin lakkaa pähkäilin pitkään että tarvinko tosiaan, ja ajaisiko musta lakka matattuna saman asian. Kyseinen lakkahan siis kuivuu mattapintaiseksi. Nyt ei enää mietitytä, että tarvinko vai en, lakka on todella nätti! Kerroksia tarvitsi vain kaksi ja nekin levittyivät niin vaivattomasti, että melkein ihan pahaa teki =D Etusormeen lisäsin pari violettia strassia.

Keskisormeen laitoin Kikon lakkaa nro 338 ja ihanan hyvä laatu oli jälleen tässäkin Kikossa, kerroksia vain kaksi (Että mua harmittaa kun en ostanut sieltä Barcelonasta Kikon violetteja/liiloja cremejä...!Murr....!). Päälle leimasin a-englandin Lady of The Lake -lakalla. Leimauksen kanssa oli todella paljon ongelmia ja en meinannut saada kuviota nousemaan stamperille kokonaisena millään, vaikka leimattavia kynsiäkin oli yhteensä vain kaksi kappaletta. Eikä kynsillä oleva kuvio mikään ehjä olekaan, mutta en kerta kaikkiaan jaksanut enää tapella, leimauslakkojakin kokeilin jo kolmea  eriä ja mikään ei toiminut...

Nimettömään laitoin kaksi kerrosta Catricen Dirty Berry -lakkaa sekä mustan strassin.


Tykkäsin näistä lakkauksista, kun ne olivat kynsillä, mutta nyt näin jälkikäteen kuvista katsottuna tuo keskisormen lakka jotenkin pomppaa liikaa silmille...? Onneksi huomasin sen vasta näin jälkikäteen, niin ei tarvinnut tehdä tekovaiheessa uusiksi, kun oli muutenkin tuo keskari niin hankala tehdä =P Etusormen strassit eivät kyllä pysyneet OPI:n 4 In The Morning lakassa päivää kauempaa, koska siihen ei tosiaankaan tullut mitään päällylakkaa, joten strassit pyörähtivät nopeasti irti.
Käytetyt lakat & välineet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • OPI: 4 In The Morning (x2)
 • Kiko: Nro 338 (x2) + a-england: Lady Of The Lake (leimaus)
 • Catrice: Dirty Berry (x2)
 • Sally Hansen: Flash Diamond Top Coat
 • strasseja + leimauslaatta BM-314

6 kommenttia:

 1. Kaunista, kyllä tämän oikein mainiosti voi luokitella onnistuneeksi skittleteksi! Tuo leimattu kynsi mielestäni kruunaa lakkauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Kiva että pidät :) Tämän tyylin hyviä puolia on todellakin tuo useamman lakan käyttö samassa manissa ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)