torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet


Ajattelin kerrankin väkästellä oikein teemakynnet eli siis arvatenkin ystävänpäiväkynnet. Ajatus lakkauksista oli pääni sisällä mielestäni ihan toimiva, mutta lopputulema kynsillä ei kyllä oikein vastannut sitä mielikuvaa...Halusin päästä testailemaan uutta Picture Polishin lakkaa nimeltään Shocked, ja sen ympärille teinkin skittleten.

Tilasin vähän aikaa sitten ensimmäiset Picture Polishin lakat itselleni: Lagoon ja Shocked. Olen testannut jo molemmat lakat kynsilleni, mutta ensin valokeilaan päästetään tämä Shocked, koska teemapäivähän on jo huomenna. Etuillaan siis vähän lakkausjonossa. 

Picture Polishin lakkojen laatu on kyllä ollut todella ihanteellinen ja levittyvyys aivan huippuluokkaa. Lisäksi sivellin on hyvä ja plussaa vielä kumimaisesta pullon korkista, josta saa hyvän otteen. Vaikuttavat todellakin olevan kyllä hintansa väärti, ainakin nämä kaksi lakkaa :)
Shocked lakan koostumus on ohuehko (sanoisinko että jellymäinen?), joten lakkaa sai laittaa kolme kerrosta hyvään peittävyyteen. Mutta eipä haitannut, ilo oli levittää ja kuivuikin vielä todella nopeaan :)

Tällaiset niistä tuli, enkä erityisemmin näille itse lämpene, mutta näillä mennään vielä ainakin huominen (kerrankin siis reaaliaikainen postaus, wow.... o.O ) Valokuvaaminenkin oli taas äärimmäisen hankalaa, mutta sainpahan vihdoinkin laitettua light boxin tilaukseen, uskottelen sen ratkaisevan kaikki kuvausongelmani (kyllä itsepetos on vaan aina niin hauskaa...=P )

Tilasin muuten samalla Nail Pattern Boldnessin Glitter Food -lakan, tarkoitettu siis tasoittamaan glitterlakkojen pintaa ennen päällylakkaa (kyllä muuten toimii hyvin!!). Tämän takia itse asiassa teinkin tilauksen Llarowille, mistä mukaan lähtivät samalla nuo Picture Polishin lakat. Ja juu, lähti vielä Color Clubin Gift of Sparkle, koska oli alessa vain 4$ ;) Olisin halunnut tilata myös CrowsToesin Milquetoast -lakan mutta harmillisesti se olikin juuri loppunut varastosta =( Näyttää niin kauniilta ja olenkin sitä ihaillut jo pidemmän aikaa.


Käytetyt lakat & välineet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Picture Polish: Shocked (x3) + niittejä (peukalo, etusormi ja pikkurilli)
 • Gina Tricot: White (x3) + Emily de Molly: Sakura (x1) + Nail Pattern Boldness: Glitter Food (x1) (nimetön)
 • Gina Tricot: White (x3) + leima China Glaze: Electra Magenta + PUEEN 41 (keskisormi)
 • Sally Hansen: Flash Diamond Top Coat 

8 kommenttia:

 1. Nää musta sellanen tyylikkäämpi versio ystävänpäivän kynsistä, eli ei mee ylimakeaksi vaikka teeman kyllä huomaa. Kauniit on ja herkullinen tuo Shocked lakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No hyvä jos tuo ajatus tuosta välittyy, en kokenut omaksi lähteä tekemään oikein täysin hemppiskynsiä :) Shocked on kyllä tosiaankin herkullinen väri, tulee väristä mieleen sellainen mansikan ja vadelman risteytys! :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet :)
  Todella kauniin värinen toi Shocked <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ylimmissä kuvissa tuo Shocked näyttää vähän turhan kirkkaalta, mutta kaksi alempaa on sitä miltä se oikeasti näyttää. Valokuvaaminen on kyllä varsinaista rakettitiedettä...minulle ainakin :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)