perjantai 24. tammikuuta 2014

Glitteri överit

En yleensä ole erityisemmin tykännyt käyttää glitterlakkoja, koska niiden poistaminen on tooooodella työlästä. Tiedätte varmaan miten poistaessa glitterlakkoja vanu vain tarttuu, venyy ja nukkaantuu glittereihin kiinni, jolloin kynnet alkavat näyttää ennemminkin pöllöjen oksupalloilta kuin poistettavilta lakkauksilta. Toki foliotekniikalla lakkojen poisto on paljonkin siedettävämpää, mutta sormet ja kynnet kuivuvat hyvinkin paljon muhittaessa kynsilakanpoistoainetta vanulappujen kera folion alla. Niinpä olenkin sangen ihastunut Isadoran uuteen Peel Off-lakkaan glittereiden alla käytettäväksi :)

Tosin Peel Off -lakan myötä olen huomannut vakavan puutteen: minulla ei ole juurikaan glitterlakkoja...! O.O Mutta onneksi tämä asia taitanee olla helposti korjattavissa =P Ainakin kullanvärinen glitterlakka on ostoslistan kärkipäässä, olisiko teillä muuten heittää hyvää suositusta sellaisesta? :) Huomaan myös, etten ole glitterlakkoihin kovinkaan syvällisesti perehtynyt, koska en oikein tiedä miltä merkeiltä löytyy hyviä yksilöitä.

Näissä kynsissä käytin värilakkana Essencen Break Through -lakkaa (tulee nimestä mieleen joka kerta Queenin biisi Breakthru, mikä tottakai alkaa soimaan päässä), joka on tosi nätti sävyltään ja hyvin käyttäytyvä yksilö levitysvaiheessa :) Tämä oli ensimmäinen testaamani Essencen lakka ikinä, ja voinpa todeta taasen saman kuin Kikostakin, että eipä ole näitä edullisia lakkoja turhaan kehuttu! Todella helppo levittää, kaksi kerrosta olisi tainnut jo riittää, mutta kolmannen laiton vielä varalta, etteivät kärjet kuultaisi lakan lävitse.

Olin aiemmin käynyt ostamassa Gina Tricotin maasta taivaisiin kehutun valkoisen lakan ja tottahan toki samalla kertaa mukaan lähti kaksi muutakin lakkaa (3 lakkaa kun maksaa sen 9,95 euroa). Toinen näistä oli hopeinen glitterlakka Sparkling Silver. Laitoin sitä "vähän" kynsien kärkiin ja tyviin piti vielä ängetä yhdet glitterit OPI:n upeasta I Snow You Love Me -lakasta (minusta on aina niin hauska hekotella näille lakkojen nimille, mies ei tosin useinkaan ymmärrä mitä hauskaa niissä muka on... =D ) Lakkauksista tuli  hyvin glitteriset, enkä oikein tuntenut oloani niissä kotoisaksi. Bilekynsistä menisi kyllä mutta normi menoihin vähän liian blingulit minun makuuni, mutta tulipahan testattua kolme käyttämätöntä lakkaa taasen :)
Ihan pakko laittaa tähän kaksi vertailukuvaa rinnakkain, molemmissa kuvissa sama valaistus ja aivan samat kameran asetukset mutta eriväriset korut käsissä. Ja katsokaa mikä ero lakan sävyssä..! En kykene ymmärtämään, että vaikuttaako oikeasti kädessä oleva korun väri noin paljon lakan väriin valokuvassa? Tai muutenkin tuohon kuvan valoisuuteen? Tiedän kyllä että valokuvauksen suhteen olisi oikeasti opeteltavaa, mutta että näin paljon =D Ja että olen näin pihalla =D Toki käden asento on hieman eri, mutta vaikka kättä väänteli violettien helmien kanssa miten päin tahansa, ei lakka koskaan näyttänyt noin tummalta ja tunkkaiselta kuin vasemman puoleisessa kuvassa.
Tänään kun minulla näyttää olevan joku jaarittelupäivä, niin jatketaas postausta vielä ;) Lopuksi laitan muutaman kuvan siitä, miten helposti Isadoran Peel Off -lakan avulla saa poistettua glitterlakat, jos joku on sattunut missaamaan kyseisen ihmeaineen :) Toki kaikkien kynsien lakat eivät lähde irti nätisti kokonaisina lakkalaattoina mutta pieni rapsuttelu ei haittaa, kun vertaa vanulapulla poistamiseen. Lakat olivat minulla vain vuorokauden, koska tuo glittereiden paljous särki silmiäni ja poistin ne. Tämän ajan lakat pysyivät hyvin, eikä mistään kynnestä lakka lähtenyt kuoriutumaan itsestään pois.

 Käytetyt lakat & välineet:
 • Isadora: Peel Off Base
 • Essence: Break Through (x3)
 • Gina Tricot: Sparkling Silver (kynnen kärkiin töpötelty meikkisienellä, x2 kierrosta)
 • OPI: I Snow You Love Me (dotting toolilla laitettu glitterit tyviin)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat2 kommenttia:

 1. Ompa hurja tuo ero :O

  Mutta ihanat kynnet oot taas tehnyt, tää glitterharakka tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ero on kyllä huikea, ei minun pieneen päähän mahdu miten se voi noin ollakin...!

   Kiitti! Kiva jos pidät :) Luulen että kunhan saan vähän glittervarastoa kasvateltua ja totun niitä useammin käyttämään, niin ehkä ne ei enää sitten niin omiin silmiin särähdä =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)