sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

She Walks In Beauty

Voitin a-england -merkin lakan She Walks In Beauty Polish this! -blogin arvonnassa (aiempi postaus aiheesta tässä). Tätäkin lakkaa on kehuttu useassa blogissa todella kauniiksi, ja mieleni onkin tehnyt tilata se, mutta koska siinä on vaaleanpunaista glitteriä kullanvärisen pienen glitterhileen seassa, olen vähän empinyt sen suhteen. En ole mikään tyttömäisen vaaleanpunaisen ylin ystävä ja mieluummin hopea kuin kulta. 

Mutta kuinka väärässä olinkaan! Tämä lakka pompsahti raketin lailla kauneimpien lakkojeni kärkikastiin! Tämä on oikeasti ihan mielettömän upea, en olisi voinut uskoa että tykästyn tähän näin paljon. Livenä paljon kauniimpi, kuin kuviin saa tallennettua. Eli jos vielä emmit tämän lakan hankkimista, niin en voi muuta kuin suositella lämpimästi :) Siis en sitä empimistä, vaan hankkimista =D

Laitoin alle kolme kerrosta OPIn Steady As She Rose -lakkaa. Tästä lakasta en osaa sanoa, onko se aito OPI vai ei. Kirjoittelin aikaisemmin aiheesta enemmän täällä. Lakan laatu on yllättävän hyvä, ja värisävykin jotain sellaista kuin kuvittelin Steady As She Rose -lakan olevan, mutta en voi vannoa, että se olisi siis täysin oikea värisävy. 

Ranskisrajan tein vapaalla kädellä She Walks In Beauty -lakalla.

Käytetyt lakat:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • OPI: Steady As She Rose (kerroksia x3, mahdollinen feikkilakka)
 • a-england: She Walks In Beauty (x1 ranskisrajalla)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat4 kommenttia:

 1. Aika huikeat! Katsoin pikkukuvasta, että jonkinlainen folio kärjissä, mutta sehän oli A-Englandia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! A-england taipuu mihin vaan, näyttämään jopa foliolta ;D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)