keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Liukuvärjäystä

Olen aivan onneton tekemään liukuvärjäystä kynsilakoilla, vaikka tutoreita olen katsellut ja tekniikan pitäisi olla teoriassa hallussa, mutta lopputulos ei vaan ole sellainen sulava liuku niinkuin toivoisin olevan. Niinpä päätin vaihteeksi kokeilla liukuvärjäystä akryyliväreillä, josko sen saisi edes jollakin tapaa onnistumaan, niin olisi taas intoa (ja hermoja...) kokeilla sitä myös jossain vaiheessa kynsilakoillakin =D

Käytin violettia ja valkoista akryyliväriä ja päälle laitoin ihanaa Dependin glitterlakkaa. Tämä Dependin lakka oli pakko käydä ostamassa itselleni sen jälkeen, kun näin sen Better Nail Dayn -blogin aivan ihastuttavissa kynsissä (oli muuten liukuvärjäyksen päällä sielläkin käytetty, taisin huomaamattani vähän apinoida, kynsiä tehdessäni en edes tajunnut tätä =D ).

Näistä tuli kyllä itselle sellaiset ns. tuijottelukynnet. Varmaan senkin takia, kun kerrankin oli kynsillä liukuväri! ;D Ehkä vähän huijaamalla tehty, mutta liukuväri kuin liukuväri, eikö? ;)


Käytetyt lakat & välineet:

 • China Glaze: Strong Adhesion base Coat
 • Oumaxin akryylivärit + viuhkamainen sivellin
 • Depend: Nro 335
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat

6 kommenttia:

 1. Nää on musta todella onnistuneet! Eikä se mitään huijaamista ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Kyllä mä vähän haistan huijausta ilmassa mutta seuraava liuku on sitten kynsilakoilla ;) Sitä odotellessa....... =D

   Poista
 2. Noihan on hienot!! Mutta olisin itse ehkä laittanut nuo värit toisinpäin siten että liila olisi kärjessä mutta se on vain mun mielipide mutta siis todella hienot kynnet !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ja kiva kuulla! :) Mietin itsekin, että miten päin nuo värit laittaisi, mutta en ollut varma akryylivärin kestävyydestä kynnellä, joten ajattelin vaalean värin olevan armollisempi kärkikulumalle :) Yllättävän hyvin akryyliväri pysyi kynnellä, joten ihan hyvin voisi laittaa toisinkin päin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)