sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Niittikukkia

Kai nämä voisivat olla niittykukkiakin mutta tällä kertaa niittikukkia ;) Minunkin oli sitten pakko ostaa itselleni Essien Bond With Whomever -lakka kun se vaan näytti niin kivan väriseltä kuvissa ja koostumustakin kehuttiin. Eikä ollut huono ostos, pidän väristä ja koostumus oli hyvä, kestävyydestä puhumattakaan :) Taisi olla jopa viisikin päivää kynsillä juurikaan kulumatta edes kärjistä :)


Päälle leimailin kukkasia uudesta S10 -laatasta. Tosin jostain syystä kuvio jota olin alunperin ajatellut näihin kynsiin, ei suostunut nousemaan kertaakaan kokonaisena stamperille, joten jouduin vaihtamaan lennosta kuviota, samassa laatassa tosin pysytellen. 

Kuvio leimautui vähän huonosti pienten pallukoiden osalta mutta tämä menee ihan leimaajan piikkiin, ei kuvalaatan. Koska leimauksen jälkeen kokeilin toista stamperiä (miksi en tajunnut kokeilla ENNEN leimaamista =D ) ja sillä onnistui saada kuva nousemaan kokonaisena stamperille. No, aina ei voi olla niin järjen jättiläinen, köh... ;DKäytin pitkästä aikaa päällylakkana Konadin omaa päällylakkaa, joka enemmän ja vähemmän söpösti kupli useammallakin kynnellä...Taisin laittaa liian paksun kerroksen, syytän siis tästäkin itseäni, en lakkaa. Mutta koska kynsien tekeminen oli ollut jotenkin nihkeätä jo tähänkin mennessä, en todellakaan jaksanut ottaa niitä uusiksi kuplien takia kellonkin tikittäessä jo puolta yötä.  Lisäsin  vain kukkien keskelle vielä pyöreät pienet niitit.

"Pienistä" kauneuvirheistä huolimatta pidin kynsistä, ja mietinkin, miksen ole aikoihin leimaillut pienempiä kuvioita kynsiin, olen valinnut vain koko kynnen leimoja viime aikoina. Täytynee harrastaa näitäkin vähän useammin :)Käytety lakat & tarvikkeet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat (piilossa laatan takana =D)
 • Essie: Bond With Whomever (x2)
 • Leimaaminen: Konad Special nail polish (dark blue) + kuvalaatta S10
 • Pyöreät niitit (puuttuvat kuvasta)
 • Konad: Top Coat


6 kommenttia:

 1. Upeat! Väri, kuvio ja niitit kyllä kolahtavat ja kovaa, voisin helposti nähdä omilla kynsillänikin nämä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niitit on kyllä niin pop, tuntuu että ne sopivat melkein lakkaukseen kuin lakkaukseen :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet, tuo leimauskuvio on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No joo, ei sitten itseäkään niin harmittanut vaikka kuvion jouduinkin oman taitamattomuuteni takia vaihtamaan alkuperäisestä suunnitelmasta =D

   Poista
 3. Nätit kynnet! On alkant enemmän nyt blogeja seuratessa kiehtoa noi lilat lakat, tässä oikein nätti yksilö essieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tämä oli kyllä itsellekin oikein mieluista lila lakka, suosittelen lämpimästi ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)