lauantai 29. kesäkuuta 2013

China Glaze - Techno Teal

Uuden läppärin ja käyttöjärjestelmän kanssa on tapeltu kauan hetken aikaa ja ehkä minä jotain osaan tällä nyt tehdäkin. Ainakin kuvia sain käpisteltyä ja nettiinkin pääsen, siitä on hyvä aloittaa ;)

Kun nyt vihdoinkin pääsin purkamaan kameran kuvia, sen kätköistä löytyi China Glazen Tronica -kokoelmaan kuuluva lakka Techno Teal. Olen aiemmin testannut Tronica -kokoelmasta Virtual Violet -lakkaa ja minulla oli ongelmia sen levittämisessä. Päädyinkin silloin laittamaan alle Nfu Oh:n Aqua Base -aluslakkaa. 

Mutta tämän TT -lakan kanssa ei ollut ongelmia! Tällä kertaa käytin taas aluslakkana China Glazen Strong Adhesion Base Coat -lakkaa, kun VV -lakan kanssa käytin OPI:n Nail Envyä. Olen aiemminkin huomannut ongelmia lakkojen levittyvyydessä käyttäessäni aluslakkana Nail Envyä. Mutta seuraavalla kerralla sama lakka on saattanut levittyä ihanteellisesti eri aluslakan kanssa. Onko kukaan muu huomannut ongelmia Nail Envyn kanssa? Vai laitatteko sen päälle vielä erikseen jotain muuta aluslakkaa?
Lakka on mielestäni todella kaunis ja kynnet olivatkin tuijotteluni kohteena, vaikkei niissä ollut edes mitään koristeluja =D Tosin olette varmaan huomanneet, että viihdyn aika usein ihan vaan pelkissä lakoissa kynsilläni, ilman sen kummempia koristeluja :) 

Käytetyt lakat:

 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • China Glaze: Techno Teal (x2)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat4 kommenttia:

 1. Tää on nätti sävy! Kun jossain blogissa oli esitelty tää niin kirmasin Adeninan sivulle huomatakseni että juuri tämä kokoelmasta on jo myyty loppuun... :/

  Laitoin sulle haasteen: http://embosnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman että tämä oli myyty loppuun Adeninan sivuilla, kun kävin joku aika sitten kurkkimassa, että mitä Tronica-kokoelman lakkoja olisi vielä saatavilla....=D

   Kiitti haasteesta :) yritän oikeasti saada tehtyä ainakin kohdan kysymyksiin vastaaminen jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan huikea väri! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)