sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ablecs15 Week 4: Turquoise

Minusta tuntuu että minun kaikki edelliset postaukset tämän haasteen aikana ovat alkaneet tyyliin: Tämän viikon haastekynnet blaablaablaa.... joten en aloita tätä sillä tavalla =D

Aiheena oli turkoosi ja lakkailin pitkästä aikaa kynsille Picture Polishin ihanaa Lagoon -lakkaa, josta tykkään kyllä ihan possuna :) En nyt ihan varma ole onko lakan sävy ns. puhdas turkoosi, mutta en noita värejä niin hyvin osaa aina muutenkaan määritellä, että leikitään, että lakka on sävyltään uskomattoman upea puhdas turkoosin sävy ;)

Kolme kynttä sai ylleen Lagoonin ja keskariin jälleen tuttu ja turvallinen Ginan valkoinen ja nimettömään Isadoran tekstuurilakka Diamond Crush. Keskisormeen olin valitsemassa jonkinlaista kukkadecalia mutta päädyinkin vähän erilaisempaan decali kuvioon, minun harittavat silmäni kun katsoivat, että siinä on turkoosia. Tai näyttää se minulle turkoosilta vieläkin, vähän vain eri sävyiseltä turkoosilta kuin tuo Lagoon (mistä siis en tiedä varmaksi onko se turkoosi...Tämähän on helppoa kuin heinän teko ;) )



Tarkoitukseni oli leimata vielä nimettömään pinkillä värillä jotain, mutta homma tyssäsi siihen etten löytänyt mieleistä kuviota, joka olisi sopinut tuohon siirtokuvaan. Bongasin kyllä Sissin lakkauksista leimauksen, joka olisi minusta kuvion puolesta sopinut täydellisesti nimettömään :) Harmi vain etten omista kyseistä laattaa =D Vielä ainakaan... =P

Käytetyt lakat & välineet:
  • Orly: Bonder Basecoat
  • Picture Polish: Lagoon (x3) + niitit
  • Gina Tricot: White (x2) + water decal BLE 1265
  • Isadora: Diamond Crush (x2)
  • Glisten & Glow: HK Girl


4 kommenttia:

  1. On kyllä kauniit, mukavan erilaiset nuo siirtokuvat <3 Lagoon on ehdottomasti yksi omista lemppareistani, ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :)
      Lagoon on kyllä lemppari täälläkin, harmi vain että tulee käytettyä sitä turhan harvoin.

      Poista
  2. Oih kuinka kauniit lakkaukset! <3 Tuo yhdistelmä näyttää mahdottoman hyvältä!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)