sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ablecs15 Week 5: Textured

Tähän alkuun sanottakoon, että sain vihdoin ja viimein tehtyä itselleni Instagram -tilin eli minut löytää nykyään myös Instasta nimimerkillä @xalla (tuolta sivupalkista löytyy linkki Insta-tililleni). 

Tämä oli todellinen taisteluvoitto, koska puhelin ja läppäri ovat minulla molemmat Windows pohjaisia, joten sain aika paljon googletalla asiaa, kuinka onnistun siirtämään kynsikuvia koneelta Instagrammiin...Toki tätä asiaa helpotti lääkärisedän päätös perjantaina laittaa minut liikunta- & riehumiskieltoon koko aurinkoiseksi viikonlopuksi epämääräisen röhäni takia, joten mitäpä sitä sitten muutakaan teki kuin makasi sohvalla läppäri massun päällä ja tutustui Instagrammin ihmeelliseen maailmaan =D Täytyy kyllä sanoa että olen siitä touhusta vielä aika pihalla kuin lumiukko, joten jos teillä on jotain hyviä vinkkejä ja neuvoja Instaa varten niin otetaan vastaan, kiiitooos =D Ainakin näin aluksi latailen sinne vain kynsikuvia, mutta voi olla että innostun laittamaan välillä jotain muutakin, kunhan pääsen sinuiksi sen kanssa :)

Haastekynsistä vuorossa oli Textured eli tekstuurikynnet. Tekstuurilakat alias hiekkalakat ovat kyllä yksi ehdottomista suosikeistani, joten minulle tulikin tämän haasteen kanssa pieni päättämisongelma, että mitä hiekkalakkaa käyttäisin, niitä kun löytyy minulta aika monia, köh...Päädyin lopulta keväisen vihreään Zoyan Vespaan ja täytyy myöntää että lopputulos ei nyt kovin hiekkainen ollutkaan =D

Lakkasin pohjalle Ginan valkoisella kaikki muut paitsi keskisormen kynnen, johon laitoin Picture Polishin hennon minttuista Honey Moon -lakkaa. Teippien avulla tein kuviot kolmeen kynteen ja laitoin niihin Vespaa ja niitit. Nimettömään tein leimauksen hopealla ja keskisormeen taasen valkoisella. 


Eli tekstuurihaastekynsissä minulla on hiekkalakkaa vain pienessä osassa kynsien kärkeä ja siinäpä se sitten olikin. En ehkä ymmärrä itsekään miten päädyin tällaiseen toteutukseen tässä haasteessa mutta näillä mennään =D Ehkä olen sittenkin vielä flunssaisempi kuin mitä itse ymmärränkään... =PKäytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Basecoat
 • Gina Tricot: White (x2)
 • Picture Polish: Honey Moon (x3)
 • Zoya: Vespa + niitit
 • Leimauslaatta Pueen 83 + lakat Gina Tricot White + Barry M Silver Foil
 • Glisten & Glow: HK Girl

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat vaikka tekstuuria onkin vähemmän! :) Ja kiva, että säkin sait tehtyä instagramin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! :)
   Nyt kun oppis vielä käyttämään sitä kunnolla... just pähkäilin, että en taida osata tehdä siellä re-postausta, jotta olisin voinut osallistua arvontaan... =D jää sitten osallistumatta =D

   Poista
 2. Aivan superupeat! Minttua, hopeaa, tekstuuria, raitoja - kaikki mun lempparikynsien ainekset kasassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! :)
   Taisi tosiaan sitten osua ja upota sinulle, kun katsoo tuota sinun lempparilistaa =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)