maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ablecs15 Week 6: Nothing But Purple

Aaaapua...Viime viikon haastekynsien kanssa raahaudutaan nyt kyllä pahasti jäljessä. Yleensä minulla on viikonloppuisin enemmän aikaa koristella kynsiä ja naputella postauksia kuin mitä viikolla. Viime viikonloppu menikin sitten taas "mukavasti" ylitöiden merkeissä kokonaan, joten ei yksinkertaisesti ollut virtaa eikä aikaa paneutua haasteeseen. Yritinkin eilen illalla väsätä edes jotain viikon toiseen haasteeseen, ja vaikka päässä ei kyllä liikkunut yhtään mitään järkevää ajatusta, niin onneksi kynsilakkapullon suti sentään liikkui. 

Meninkin sieltä mistä aita on matalin tämän aiheen kanssa ja valikoin pikaisesti lakoista värejä, jotka minusta näyttivät edes etäisesti purppuralta/violetilta. Lakkasin jokaisen kynnen vain eri sävyllä. Ei tullut mieleenkään ryhtyä väsäämään koristeita kynsille. Eilen laitoin pikakuivattavan päälle ja tänään kokeilin huvikseen matata kynnet. Molemmista variaatioista kuvat alla.


Lakat yllä olevassa kuvassa samassa järjestyksessä kuin lakat kynsillä peukalosta pikkurilliin:
- Essie: Sexy Divide
- OPI: Louvre Me Louvre Me Not
- OPI: Casino Royale
- Gina Tricot: Boysenberry
- OPI: Dutch 'Ya Just Love OPI?

+ mattaukseen käytetty Ghina Glaze: Matte Magic (toimi muuten hyvin mattalakkana, en ole aiemmin vielä tätä kokeillutkaan :) ) 

Muistelisin että kaikki lakat olisivat olleet aiemmin noin 2 kerroksella peittäviä, mutta vaikka eilen suti liikkui ja ajatus ei, niin ei se sutikaan kovin mallikkaasti liikkunut, kun jouduin laittamaan kaikkia lakkoja 3 kerrosta! =D Ihmeellisiä kaljuja läpikuultavia kohtia joka kynnessä vielä kahdenkin kerroksen jälkeen =D Plus olin törsöttänyt lakat pitkin kynsinauhoja (kuivia sellaisia)  ihan huolella, enkä saanut niitä siistittyä kunnolla (eikä kyllä oikeastaan kiinnostanutkaan hinkata niitä eilen kovin kauaa =P ) ja lähempää tarkasteltuna ne näyttävätkin siltä niinkuin verestäisivät, kiitos siis huonosti poistettujen lakkojen...

Nyt kömmin takaisin sohvalle koomailemaan ja tapittamaan tv:tä kuola poskella. Onneksi on kuitenkin JO maanantai ja työviikko siis melkein voiton puolella...positiivisuus kunniaan vai mites se nyt menikään... =P


2 kommenttia:

  1. Kauniita sävyjä, näyttävät upealta varsinkin matattuina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään tuosta mattaversiosta, tosin tykkään kyllä melkein kaikesta matattuna :D

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)