tiistai 26. elokuuta 2014

Tekstailua

Vietän juuri kolmen viikon kesälomapätkästäni viimeistä viikkoa orastavassa flunssassa... Ei niin mukavaa :( Onneksi ei kuitenkaan flunssa tullut aiemmin kun reissusin kaksi ensimmäistä viikkoa vähän siellä sun täällä. Sen takia täällä blogissakin on ollut hieman hiljaista viime viikkoina, kun en ole ollut juurikaan läppärin äärellä. Ja tosi paljon jäi blogejakin lukematta tältä ajalta, toivottavasti kerkeisin lueskella niitä hieman jälkikäteen :)

Mutta mennäänpäs taas ajassa taaksepäin ja kynsiin jotka tein heinäkuussa (täytyy kyllä sanoa että elokuun olen viettänyt melkein pelkästään yksivärisissä kynsissä ilman koristeluja). Olihan minunkin pakko tilata lisää (hieman myöhännäisheränneenä kylläkin) muutama OPI:n Brazil-kokoelman kehuttuja cremejä. Tilasin I Sao Paolo Over There ja Don't Bossa Nova Me Around -lakat. Tällä kertaa kynsille pääsikin ISPOT sekä kaveriksi Gina Tricotin valkoinen lakka. Ginan valkoinen lakka on uhkaavasti jo puolivälissä pulloa, enkä ole löytänyt sitä lisää vielä mistään Ginan kivijalkakaupasta, damn... 

Lakkojen päälle leimasin tekstiä Pueenin laatalla nro 50. Eli OPI:n lakan päälle leimasin Ginan valkoisella ja nimettömään valkoisen päälle taasen OPI:n lakalla. Sao Paulo toimi hyvin leimailuissakin ja levittyvyydeltään se oli cremeksi tosiaankin loistava, vain kaksi vaivatonta kerrosta tarvitsi tasaiseen lopputulokseen :) Päällylakaksi laitoin Essien Matte About You mattaavan lakan.
Tykkäsin kynsistä itse todella paljon, mukavan hillityt, pidin paljon OPI:n lakan väristä ja mattaus oli pitkästä aikaa kynsillä tosi kivaa vaihtelua :) Mitenkäs teille uppoaa tällaiset kynnet? :)


Käytetyt lakat & välineet:
 • Essie: First Base Coat
 • OPI: I Sao Paolo Over There (x2)
 • Gina Tricot: White (x2)
 • Leimaus: Pueen nro 50 + yllä mainitut lakat
 • Essie: Matte About You

14 kommenttia:

 1. Onpa nätit! Pakko kyl pöllii tää idea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja juu, pölli ihan vapaasti :)

   Poista
 2. Nää näyttää tosi hyviltä! Tekstikynnet yleensäkin miellyttää mua kovasti ja nää on oikein onnistuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! :)
   Itsekin pidän tekstikynsistä yleensäkin, muttei jostain syystä ole tullut niitä itselle tehtyä aiemmin :)

   Poista
 3. Myös täydelliset värit näissä. Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väreistä pidin kyllä itsekin kovasti, mukavan seesteiset :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti Roosa! :) Kannatti tilata tuo I Sao Paolo -lakka, väri on kyllä todella kiva :) Sopii varmasti syksyynkin loistavasti :)

   Poista
 5. Todella kaunista! Värit, leima, matta, kaikki ♥

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)