torstai 28. elokuuta 2014

Dollish Polish - Charming Starry Sky

Moni varmaan tietääkin jo Finnish Blogger Collectionista, joka on tehty yhteistyössä Dollish Polishin ja suomalaisten kynsi- ja kauneusbloggaajien kanssa. Mahtava juttu että tällaista tapahtuu Suomessakin :) Kokoelman lakat ovat mielestäni ihanan uniikkeja kaikki mutta alustavasti päädyin tilaamaan sieltä vain kaksi lakkaa, Charming Starry Sky (Charming Nails bloggaajan lakka) ja Better Not Waste (Better Nail Day & Wasting Lifestyle bloggaajien yhteislakka).

Heinäkuun helteillä mieleni halaji kynsille mustaa (mikäs sen kesäisempi väri ;) ), joten päädyinkin testaamaan Charming Starry Sky -lakan. Laitoin alle kerroksen Essien Licoricea ja päälle kaksi kerrosta CSS:ta. Tykästyin lakkaan kyllä ihan täysillä! Se on kerrassaan upea. Lakan glitterit välkehtivät todella upeasti kynnellä ja seassa olevat tähdet ovat mukava extra lakkaan. Lisäksi lakassa on erimallisia glittereitä, ei perus hexagoneja.

Harmillisesti lakka vain oli ihan törkeän vaikea valokuvattava minulle, eikä se näytä näissä kuvissa läheskään niin upealta kuin luonnossa. Mutta koittakaa kuvitella upea kimallus ja välkehdintä noihin glittereihin kuvissa ;)

Lisäksi lakka tasoittui ihan päällylakan turvin, ei tarvinnut käyttää edes glitter foodia tasoittamaan glittereitä, koska ne eivät jääneet törröttämään kynnen pinnasta. Voisi sanoa että itselle tämä lakka kyllä osui ja upposi :) Olen muutenkin ihan höpönä mustapohjaisiin glitterlakkoihin :)

Käytetyt lakat:
 • Essie: First Base 
 • Essie: Licorice (x1)
 • Dollish Polish: Charming Starry Sky (x2)
 • Seche Vite: Dry Fast Topcoat

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin rakkauslakka! ♡ Näyttää todella hyvältä sun kynsillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! :)
   Hyvältä näytti sinunkin kynsilläsi ja huomattavasti paremmat kuvat olit onnistunut ottamaan kuin minä! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)