maanantai 4. elokuuta 2014

Jo vihertää + Wienin kynsilakkaostokset

Kävin kesäkuun lopussa Wienissä työmatkalla + huvimatkalla. Työmatka sattui sopivasti olemaan keskiviikosta perjantaihin, joten jäin sitten viikonlopuksi tutustumaan paremmin Wieniin. Tuo minun miekkonen lensi perjantaina Wieniin seurakseni, joten meillä oli tällainen kaupunkiviikonloppu miniloma siis :)

Wienissä oli todella helteinen viikonloppu, joka verotti shoppailuintoani todella lahjakkaasti. Melkein jokapaikassa oli alennusmyynnit meneillään, mutta ajatus siitä, että ensin käveltyäni itseni hikilähmään pitkin kaupunkia, änkeytyisin sovituskoppiin vaatevuoren kera ei todellakaan houkutellut sitten yhtään..! Lisäksi pari edellistä yötä oli mennyt todella vähillä yöunilla joten fiilistä&energiaa shoppailuun ei kertakaikkiaan ollut. Mutta tämähän ei siis tietenkään koskenut kynsilakkoja, niitä kun ei tarvitse sovittaa päälle =P Eikä lentokentän taxfree kosmetiikkaa... ;) Tosin sunnuntaina olisin jaksanut jo kiinnostua shoppailusta mutta Wienissä kaikki kaupat ovat sunnuntaisin kiinni.

Olin etukäteen tarkistanut että Wienissä on Kikon liike, ja siellä halusin piipahtaa. Kikon liike löytyy kauppakeskuksesta nimeltään Donau Zentrum. Kikossa oli myöskin ale meneillään ja mukaani lähteneet 11 lakkapulloa maksoivat tasan 20 €. Ei paha :) Esittelen nuo lakat postauksen lopussa. 

Käytin tämän lakkauksen pohjavärinä Wienistä ostamaani Kikon lakkaa nro 346. Se on sävyltään juurikin sellainen vihreä mistä pidän ^_^. Päälle leimasin ehkä ihan all time favorite vihreälläni eli a-englandin Saint Georgella. Se on vaan niin upea tummanvihreä hololakka että en ole vielä toista vastaava löytänyt. Ja  tajusin etten ole varmaan kertaakaan sitä vielä täällä blogin puolella edes esitellyt =D Leimauslaattana Pueen nro 59.
A-england Saint George

Tykkäsin näistä kynsistä itse tosi paljon :) Tuollainen leimattu kiekurakuvio on niin mieluinen :) Ja hetken aikaa nyt näitä kuvia tuijottaessani, tajuan että olen tehnyt samalla kaavalla nämä kynnet jo aikaisemmin =D Mieleinen kuvio, minkäs teet ;)

Ja sitten takaisin Wieniin ja Kikon ostoksiin. Tässä ensin koko satsi...

Ylärivi: Kiko 216, 345, 389, 331, 339, 378 ja alarivi 497, 517, 524, 313 (olen käyttänyt tätä näissä höyhen kynsissä) ja 346.


...sitten järkevästi kuvattu ylärivi tikkujen kera...

Kiko 216, 345, 389, 331, 339, 378

...ja ei niin järkevästi kuvattu alarivi, ei pulloja näköjään ollenkaan vaan pelkät tikut... =D Tämä helle taitaa sekoittaa jo minun päänupin kun kuvissakaan ei ole mitään logiikkaa enää, mutta en tosiaankaan valita, on ihana että on lämmintä ja aurinko paistaa :)

Kiko 497, 517, 524

Kiko 313 ja 346
Ja loppuun muutamat kuvakollaasit Wienistä. Vihdoinkin opettelin askartelemaan kuvakollaaseja Gimpillä ja voin sanoa että minun tapani niitä tehdä ei varmasti ole helpoin, järkevin eikä tyylikkäin tapa, mutta sainpahan sentään jotain aikaiseksi =D

Hotellissa oli ihana sisäpiha, missä saattoi nauttia esim. aamupalan auringon lämmössä (Holiday Inn Vienna City)


2 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit kynnet ^_^
  Ja oih mitä lakkoja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :)
   Uusissa lakoissa on kyllä kivoja värejä, ja varsinkin kun noin edulliseen hintaan vielä sai ^_^

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)