tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hemppistä

Edellisten tummien kynsien jälkeen ilmeisesti mieleni teki jotain todella hempeää väriä kynsille (ja halusin saada testattua taas kerralla useampaa käyttämätöntä lakkaa... ;) ) ja päädyinkin tekemään seuraavanlaisen skittleten.



Näistä tuli kyllä aika hemppikset ja sainkin näistä kommenttia, että nämä muistuttavat ihan hääkynsiä. Kieltämättä sellaiseen tilaisuuteen voisivat ihan sopiakin :) Ja huomasin, että minulla on näköjään joku fiksaatio parittaa aina OPI:n Steady As She Rose (tällä kertaa ihan aito!) ja a-englandin She Walks In Beauty -lakat. Olen nimittäin tehnyt sen aiemminkin jo täällä.


Tähän väliin voisin kertoa että blogissa voi olla seuraavat pari viikkoa hieman hiljaisempaa. Meillä on nimittäin muutto edessä. Tänään saatiin vihdoinkin avaimet uuteen, pankin omaan kotiin :) Kaupat solmittiin jo helmikuussa, joten on tässä jo hieman odotettukin malttamattomina ;) Asumme siis tällä hetkellä vuokralla kerrostalokaksiossa ja nyt muutetaan rivitalokolmioon. Ai että! Vihdoinkin saa kesäksi oman pikku pihan missä voi tepsutella ja nauttia auringosta (ja olen ihan varma, että koko kesän sataa vettä kuin kuuluisasta Esterin hanurista). Tässä asunnossa meillä on ollut kyllä hyvin tilava lasitettu parveke, mutta voitte kuvitella, kun siihen on kesäisin paistanut koko päivän aurinko, että mikä on parvekkeen lämpötila, ja tekeeko mieli hikoilla siellä...not. Ja haaveilen kyllä myös omasta pikku kynsinurkkauksesta... =P Tällä hetkellä sitä ei todellakaan ole. Kuten ei myöskään kunnollista ruokapöytää, koska sen tilan on vienyt miehen sähkörummut...

Yritän johonkin väliin jotain postausta väsätä, mutta jos sattuukin olemaan hiljaista, niin ihan positiivisten asioiden takia hiljaiseloa vietetään :) Joudumme kuitenkin siellä seiniä kittaamaan ja maalailemaan, joten jonkinverran hommaa riittää. Mutta tällaisille konttorirotille tekee oikein hyvää =P Ja talvilomakin alkaa ensi viikolla, joten saa rauhassa muuttaa, ei ole paniikki parin päivän maalailu- & muuttoaikataulua.

Palatakseni taas kynsiin, niin tässä alla on muuten vertailukuva feikki Steady As She Rose -lakasta, sekä oikeasta lakasta. Oikea lakka vasemmalla ja mahdollinen feikki siis oikealla. Ja kyllä niissä pienenpieni sävyero on nähtävillä, eikös olekin?


Toivottelen myöskin hyvät vaput jo etukäteen kaikille lukijoilleni! :) Vappukynnet taitanee jäädä tällä kertaa kylläkin tekemättä. Linkitänkin tähän siis viimevuotiset vappukynteni.



Käytetyt lakat & välineet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • OPI: Steady As She Rose (x3) (peukalo, etusormi, pikkurilli)
  • Essie: Fiji (x3) (keskisormi) + leima Bundle Monster 314 + China Glaze Passion
  • OPI: My Favorite Ornament (x3)
  • Peukun ja etusormen teippailut: a-england She Walks In Beauty + Nail Pattern Boldness Glitter Food
  • Poshe: Super-Fast Drying Topcoat



P.S. Tiesin, että muutto on edessä, ja minunkin pitikin karsia sitä ennen lakkakokoelmaa, mutta esim. viime viikolla kotiin tulla tupsahti maailmalta 18 uutta lakkaputelia...ja yhtään lakkaa ei ole vielä karsittu...hups.


8 kommenttia:

  1. Nätit kynnet! :) Mun mielestä toi Steady As She Rose on aiton versiona nätimpi, kuin feikkiversiona ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Itsekin pidän tuosta aidosta enemmän, väri on ehkä hieman kirkkaampi ja ei niin mutainen kuin tuossa feikissä :)

      Poista
  2. Ai miten kaunis skittlette! :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta kodista ja tietenkin, tsemppiä muuttopuuhiin! PS ihanat lakkaukset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Onneksi meillä on kaksi viikkoa asunnot päällekkäin niin saa suht rauhassa touhuilla :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)