lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ei niin keväinen vesimarmorointi

Ennen pääsiäistä piti kokeilla uudestaan vesimarmorointia Gina Tricotin -lakoilla,  josko homma onnistuisi niillä toisenkin kerran. Onnistuihan se, mutta ei läheskään niin kivuttomasti kuin edellisellä kerralla, joten nyt pidättäydyin suunnitelmassa ja tein vesimarmoroinnin vain muutamaan kynteen ;)

Ongelmana tällä kertaa oli lakkojen muussaantuminen / leviäminen kynnellä, eli kuvio meni ihan mössöksi. Jouduinkin tekemään uusiksi vasemman käden molemmat kynnet juurikin tämän ongelman takia. Ajattelin pienessä mielessäni ongelman johtuvan siitä, kun tehdään esim. tuollaista kukkakuviota missä lakkoja vedetään tikulla keskelle päin, niin lakkaa on siinä keskellä lopuksi niin paljon, että kannattaa odottaa hetki lakkojen kuivahtamista, ennenkuin kuin dippaa kynnen siihen. Kokeilin tätä ja näin kuvio ei levinnytkään kynnellä. En tosin tiedä, että oliko tuosta pienestä odottelelusta apua, mutta ainahan täytyy yrittää keksiä ongelmaan ratkaisu =P Edes sellainen minkä itse uskoisi =D

Gina Tricotin -lakat toimivat vesimarmoroinnissa jälleen kerran hyvin (ellei huomioida noita omia kömmähdyksiä) ja levisivät veden pinnalle oikein mallikkaasti. Oikeaan käteen tuli muutamia kuplia, jotka näkyvät oikein hyvin mustan lakan kohdalla, mutta en nyt jaksanut tuollaisista pikku vioista välittää ;) Vesimarmoroinnin suhteen ei kannata minulla ainakaan olla niin pikkutarkka, kunhan homma onnistuisi edes sinnepäin, pari pikku kuplaa ei haittaa :) Tosin siitä minulla ei ole käsitystä että mistä syystä noita kuplia välillä tulee, onko teillä käsitystä siitä?Käytetyt lakat:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • OPI: 4 In The Morning (x2)
  • Gina Tricot: White (vesimarmoroinnin alla x1 kerros)
  • Gina Tricot: Boysenberry, Black & Clay (vesimarmorointi)
  • Poshe: Super-fast Drying Topcoat


6 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)