tiistai 13. toukokuuta 2014

Arkistojen "aarteita"

Heipä hei näin parin viikon tauon jälkeen :) Valitettavasti totean heti perään, että tauko taitaa vielä hetken aikaa jatkua, koska pari nimeltä mainitsematonta lahopäätä unohtivat tehdä netin siirtopyynnön ajoissa... :( Netti on luvattu uuteen asuntoon vasta 22.5 mutta toivottavasti saataisiin aiemmin. Kirjoittelenkin tätä juttua tällä hetkellä tyhjällä vanhalla asunnolla missä olemme suorittamassa siivouksen finalisointia.

Onneksi löysin koneelta muutamia kynsikuvia joita en ole syystä tai toisesta näköjään vielä esitellyt, niin saan edes jonkinlaisen postauksen tehtyä :) Kamerassa olisi kyllä muutamia swatch-kuvia mutta valitettavasti en tiedä missä kamera edes on tällä hetkellä, toivottavasti jossakin laatikossa tallessa =D Olen puoltoista viikkoa mennä viipottanut nyt pelkillä nakukynsillä (tottakai aluslakat suojana) ja vähän alkaisi poltella jo päästä lakkailemaan kynsiäkin, koristeluista puhumattakaan :)

Mutta josko niihin kynsiin mentäisiin, niin pääsisi täältä asunnolta poiskin vielä tälle iltaa ja avaimet voisi luovuttaa huomenissa, pääsee sitten keskittymään täysillä tavaroiden purkuun uudessa kodissa.

Kuvassa on Essencen Hello Marshmallow! ja sen päällä China Glazen Fairy Dust. Essence muistaakseni käyttäytyi jälleen kerran ihanteellisesti lakkaustilanteessa, tarkkaa lakkakerrosmäärä en kyllä enää muista, 2-3 kerrosta.Toisissa lakkauksissa testailin hiekkalakan päälle Glitter Food -lakkaa, miten hyvin toimii pinnan tasoittajana. Hyvin toimi :) Hiekkalakkana OPI:n Get Your Number, päällä siis Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodia ja reikäiset leimailut China Glazen Emotion -lakalla. Leimaukset Bundle Monsterin -laatasta nro herra X (en muista yhtään laatan numeroa, en ole kirjoittanut sitä näköjään ylös, enkä tiedä missä laatikossa leimauslaattani sijaitsevat jotta olisin voinut asian tarkistaa etukäteen, Hyvin menee mutta menköön =D)Tällaista tällä erää, toivon todella, että pääsisin linjoille postauksen merkeissä taasen nopeasti uudestaan. Ehkä kytkemme puhelimesta nettiyhteyden läppäriin jos netin toimitus oikeasti menee 22.5 asti. Sitä en tiedä miten nopeasti kuvien lataus onnistuu bloggeriin tuollaisella yhteydellä, kun tämä muutenkin on välillä niin hidas =D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)