tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pinkkiä ja mustaa

Ihanan aurinkoiset ja keväiset ilmat (joita valitettavasti ei enää ole :( ) saivat mieleni haluamaan kynsille jotain kivan pirtsakkaa väriä, siispä tartuin Goshin pinkkiin Flamingo -lakkaan. Olin tilannut jo jokin aikaa sitten Pueenin uuden laattasetin, (onko tämä nyt nimeltään Buffet -setti virallisesti...? ) ja vihdoinkin pääsin sitä kokeilemaan. Laatoissahan ei ole eriteltyjä kuvia, vaan koko laatta on yhtä kuvaa, ja siitä voi valita mitä haluaa leimata. Minusta tämä on todella kätevää, koska ei tarvitse huolehtia riittääkö kuvion koko esim. koko kynnelle :) Ja laattojen kuviot ovat mielestäni todella kivoja.

Leimailin laatasta nro 54 kuvioita Essien Licorice -lakalla ja laitoin päälle Essien matte about you mattaavaa päällylakkaa. Kuviot eivät aivan täydellisesti nousseet stamperille mutta jotenkin olen viime aikoina luikkinut leimauksien suhteen sieltä missä aita on matalin....Eli en jaksanut ryhtyä ottamaan uusiksi muutamia leimauksia.
Kuvat ovat otettu uudessa light boxissani mutta kuten arvelinkin, eivät kuvausongelmani sen saapumiseen loppuneet =D Nyt eivät lamppujen heijastukset ole enää ongelmana mutta välillä tuntuu, etteivät kaksi lamppua boxin sivuilla riitä, kuvat jäävät jotenkin liian tummiksi valon osalta. Mutta toisaalta ongelmana on välillä myös jonkinlainen ylivalottuminen (?), koska räpylät loistavat kuvissa välillä aivan vaaleina, suorastaan hehkuvan valkoisina ja lakan sävyt haalistuvat ja vaalenevat täysin... On tämä valokuvaus kyllä aika mielenkiintoista puuhaa..! Nyt huomasin vielä kuvia räpistellessäni koneella, että ensimmäisessä ja alla olevassa kuvassa näkyy tuollaisia vaaleita ympyriäisiä mustaa taustaa vasten, mitähän nuokin ovat ja mistähän ne tulevat? Lisäksi tuntuu että light boxissa kuvatessa lakkojen värit muuttuvat entistä enemmän omituisiksi (tämä oli ongelma jo ennen boxiakin...), kamerani ei saa niitä tallennettua oikean värisinä, vaikka kokeilen kaikki mahdolliset asetukset läpi.


Mutta takaisin kynsiin...Olen käyttänyt jo jonkin aikaa paljon kehuttua kynsien pelastuskombinaatiota: Trindin Nail Balsamia ja Nail Repair -lakkaa. Nail Balsam on kyllä loistavaa ainetta, koska sen voi jättää suoraan aluslakan alle, eikä sitä tarvitse erikseen pestä pois lakkausten alta. Nail Repair on toimittanut aluslakan virkaa kiitettävästi (paremmin kuin OPI:n Nail Envy, minkä kanssa minulla tuntui olevan ongelmaa värilakkojen levittämisen kanssa) mutta olen nyt alkanut epäilemään, että kuivattaakohan se liikaa kynsiäni. Kynnet nimittäin näyttävät nyt todella kuivilta, enkä ole päässyt kuitenkaan eroon liuskoittumisongelmasta, ja lisäksi muutaman kynnen kulma on napsahtanut poikki, mitä ei ole oikeastaan ennemmin tapahtunut, siis napsahtamista pelkästään kulmasta. Päätinkin pitää hetken taukoa Nail Repairista mutta jatkan Nail Balsamin käyttöä normaalin aluslakan alla. Käytin muuten ensin vielä Nail Repairin päällä normaalia aluslakkaa ennenkuin tajusin, että se toimii vallan mainiosti yksinäänkin aluslakkana... Mikä älyn riemuvoitto =D

Käytetyt lakat & välineet:
 • Trind: Nail Balsam
 • Trind: Nail Repair
 • Gosh: Flamingo (x3)
 • Leimaus: Essie Licorice + Pueen nro 54
 • Essie: matte about you

12 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! :) En tiedä miks, mutta katon koko ajan et toisessa kuvassa pikkurillissä ois liukuväri kukan suuntaan. :-D Mutta toi kuvio on kiva, pitää itsekkin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hahhah! Nyt kun menist sanomaan niin kieltämättä pikkurilliin voisi kuvitella liukuvärin, näyttäis vähän taittavan violettiin/liilaan =D Se johtuu vain minun "erinomaisista" kuvaustaidoista, en muista tehneeni liukuvärjäystä =P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Pidin näistä itsekin, vaikka välillä vähän hyppäsivät silmille tuon pirtsakan pinkin takia :)

   Poista
 3. Mun tekee mieli sitä Jenkin vadelmalakupurkkaa kun katton näitä. Kauniit ja pirteät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Se on jännä mitä mielleyhtymiä lakkauksista voi aina tulla =D
   Kiitoksia!

   Poista
 4. Ooih, todella kauniit kynnet ^_^
  Hauska nähdä miten lakkaajat käyttää näitä laattoja tai siis näiden kuvia erilailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Nämä laatat ovat kyllä ihan loistava keksintö, jokainen voi soveltaa niitä juuri niinkuin haluaa, oman maun mukaisesti :)

   Poista
 5. Nams... vadelmaa ja pitsiä - ne tulee nyt mulla jostain syystä mieleen näistä! Kauniit lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kai näissä jotain vadelmaista on, kun olet jo toinen joka yhdistää nämä kyseiseen marjaan =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)