keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Aurinkoista holoa

Viime viikonloppuna paistoi taas iiiihaaaana aurinko, joten oli pakko saada jokin hololakka kynsille :) Päädyin kombinaatioon Color Clubin Love 'em / Leave 'em ja Goshin Groovey Grey, jonka tilasin ihan vasta Sokoksen verkkokaupan alesta (kuten varmaan olen ostanut kaikki muutkin Goshin lakkani sieltä, ja alesta siis =D ). Lakan pitäisi käsittääkseni olla vaalean harmaa, mutta taidan olla hieman värisokea, koska minusta se näyttää enemmänkin nudelta kuin harmaalta o.O Näyttääkö tämä teistä harmaalta...? Groovey Grey siis nimettömässä pohjalla.



Molemmat lakat levittyivät hyvin ja molemmat lakat myös leimasivat mallikkaasti. Leimakuvion otin taasen Pueenin Buffet -leimasetistä (olin kirjoittaa että aamiassetistä...XD)



Varjossa kuvattu
Yritän muuten seurata aikaani ja liityin Pinterestiin =D Olen aivan auttamattoman pihalla näistä nykyajan some -hommeleista (kuulostan niiiin vanhalta...) mutta yritän pysyä jotenkin kärryillä menosta, ja siksipä ajattelin liittyä vaikkapa Pinterestiin. En oikein tiedä vielä mitä kaikkea Pinterestissä voi touhuta, mutta sieltä voi myös näitä blogini kuvia bongailla jatkossa (tai näin ainakin toivon...). Ainakin siellä on todella kätevää ottaa talteen inspiraatiokuvia muiden lakkailuista, jos en sitten muuta osaakaan tehdä =D Lisäsin sivupalkkiin nappulan Pinterestiin.

Ja vielä on muutama päivä aikaa osallistua arvontaan, linkki siihen löytyy sivupalkin yläosasta. On ollut todella ihana lukea teidän kommentteja & parannusehdotuksia blogista, lämmin kiitos niistä :)


Käytetyt lakat & välineet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Color Club: Love 'em / Leave 'em (x2)
  • Gosh: Groovey Grey (x2)
  • Leimauslaatta Pueen 59 + leimauslakat yllä mainitut
  • Poshe: Super-fast Drying Topcoat



7 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Mun on pitänyt liittyä Pinterestiin jo ikuisuus kun kaikki sitä hehkuttaa mutta toistaiseksi se on edelleen jäänyt.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Kai se Pinterest ihan toimiva homma on, kunhan pääsee jyvälle että mitä, miksi, minne, missä ja milloin... =D

      Poista
  2. Kiitoksia! :)
    Nämä olivat kyllä omaankin mieleen :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Oli niin ihana kun pääsi kuvaamaan auringonvalossa :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)