maanantai 6. tammikuuta 2014

Omat suosikkilakkaukset vuodelta 2013

Olen saanut lukea monesta kynsiblogista upeita yhteenvetoja vuoden 2013 lakkauksista, lakoista, omista mieltymyksistä ja kehityksestä. Ajattelin itsekin tehdä jonkinlaisen yhteenvedon viime vuodesta, mutta huomattavasti typistetymmän version, kuin mitä tuossa edellä mainitsin. Listaan vain omat suosikkilakkaukseni kuluneen vuoden ajalta, ja lisään linkin niihin, jos haluatte käydä kurkkaamassa niitä tarkemmin :) Eli kuvien yläpuolelta löytyvät kyseisten kynsipostausten otsikot, joita painamalla pääsee kyseiseen juttuun. Kuvat ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

Toivottavasti edes jotain kehittymistä olisi havaittavissa jollakin saralla, ja ainakin kynsien malli on muuttunut vuoden kuluessa. Aloittaessani suosin pitkää ja hieman mantelimaista muotoa. Nyt tuntuu, että viihdyn paremmin hieman pyöristetyssä tasapäisemmässä mallissa, koska se on huomattavasti helpompi itsestä pitää siistimmän näköisenä. Kynsien reilumpi lyhentäminen mantelimaisesta muodosta oli todella haastavaa, harvemmin tuli jokaisesta kynnestä samanmuotoista, pituudesta puhumattakaan.


  


   


 
 


 
 


 


 

 Miltäs läpileikkaus viime vuoteen vaikutti? Tai vajaaseen vuoteen, koska aloitin blogin pitämisen vasta maaliskuussa :) Löytyikö joukosta teidän suosikkianne, vai jäikö valintani ulkopuolelle? :)

4 kommenttia:

 1. Tosi paljon upeita mutta "äänestän" ykkösiksi vesimarmorointikynsiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pidän itsekin vesimarmorointi manista (pakko pitääkin kun se oli niin työläs :D )

   Poista
 2. Vihreät liukuvärit ja harmaat teippimanit - ah, täydellisyyttä! Terkkuja :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)