lauantai 14. syyskuuta 2013

Mustaa pitsiä

Pueenin leimailusetistä löytyi itselle todella mieluinen kuvio, ruusuja yhdistettynä pitsimäiseen kuvioon (samantyylisiä kuvioita setissä on itse asiassa kaksin kappalein, vieläpä samassa laatassa molemmat =D). Leimausväriksi valikoitui heti musta (musta pitsikuvio vaan uppoaa itselle ihan täysillä) mutta mietin hetken, että mitä väriä laittaisin alle.  

Päädyin tekemään hillityt kynnet ja alle pääsikin testaamattomista lakoista Dependin nro 319. Lakan värisävy on hyvin lähellä Essien Lady Like -lakkaa. Leimausten jälkeen mattasin vielä kynnet, mielestäni mattainen tyyli sopi näihin kynsiin hyvin :)

Käytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
 • Depend: Nro 319 (x3)
 • Leimaus Essie Licorice & Pueen leimauslaatta 27
 • Essie: matte about you

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, onpas ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikkäät kynnet :) ihana kuvio ja tuo essiehän leimaa tosi hyvin! Mäkin haluisin tämän ja pari muuta pueenin laattaa, mutta en ehkä tarvitse koko settiä kun laattoja on jo jonkun verran kertynyt.. harmi ettei näitä saa erikseen mistään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Licorice on toiminut itsellä leimauksessa kyllä todella kiitettävästi, suosittelen jos kaipailee mustaa leimauslakkaa :)

   No se on kyllä harmi, että tuota Pueeniä voi ostaa vaan koko settinä. Mutta luulisi kyllä menevän kaupaksi, jos pitäisikin vain osan laatoista itsellä ja yrittäisi myydä loput poies :) tai ainakin tuolla ajatuksella voisi huijata itseään tilaamaan koko setin =P

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)