torstai 4. heinäkuuta 2013

Tähtikynnet


Olenkin unohtanut esitellä nämä kynnet joilla osallistuin TheBos -verkkokaupan kynsikilpailuun joskus talvella/kevättalvella. Kilpailu oli elämäni ensimmäinen, ja toistaiseksi myös ainoa tähän mennessä, johon olen osallistunut. Noh, voittoa ei herunut, enkä tainnut kolkutella lähelläkään palkintosijoja, mutta olihan se huisin jännää =D

Nuo tähtistrassit ovat kyllä todella ärsyttäviä käytössä. Tarttuvat aivan joka paikkaan kiinni, ja myöskin siis irtoavat helposti. Suosittelen käyttämään mieluummin tähtiniittejä (käytin niitä näissä kynsissä), ovat paljon käytännöllisempiä kuin nämä.
Käyteyt lakat & tarvikkeet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Gosh: Attitude 006 (Special edition) (x2)
 • Nfu-Oh: Nro 40
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat
 • Pyöreitä strasseja + tähti strasseja + kiinnitykseen kirkasta lakkaa + dotting tool


8 kommenttia:

 1. Voi, todella ihanat<3 Itse kynsihulluna rakastuin:') Voi kun itsekin osaisi noin kauniit väsätä.. Lähinnä oon tehnyt geelikynsiä, mutten lakkailussa oo mikään expertti. Ehkäpä saan täältä jotain vinkkejä jatkossa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos paljon! :) Kiva kuulla että pidit kynsistä! :) Nämä olivat itse asiassa aika helppo tehdä, värilakan päälle vain vapaalla kädellä tuota Nfu Oh:n flakie -lakkaa lakan omalla siveltimellä, ja siihen lakkojen rajalle vain strasseja kiinni kirkkaalla kynsilakalla :)

   Poista
 2. Oli vissiin melko kovatasoinen kilpailu, jos näillä ei pärjännyt. On meinaan upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva jos pidät :) Kilpailussa oli mukana todella upeita kynsiä :)

   Poista
 3. Ihanat lakkaukset. Mä voisin tehdä sun kanssa kynsivaihtiksen just tällä hetkellä kun pähkäilin pääni puhki että mitä lakkaan viikonlopuksi Ruisrockiin, eikä näistä tullu mitenkään ihmeelliset tai oikein mitään muutakaan... Mutta nää sun kynnet on tässä just sitä mitä mä oisin halunnut - mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) No mutta, äkkiähän sinä tämän tyyliset teet, nämä on tosiaan simppelit tehdä, ja vielä nopeuttaaksesi toimintaa, teet vaan joka kynteen tuon vinon ranskis-flakie-strassi-härdelli-rajan ja tadaa! festarikynnet ovat valmiit :) Ai Ruisrock on jo nyt viikonloppuna? Mites minä olenkin nyt niin hukassa näiden tämän kesän festareiden kanssa =D Yhdet vasta takana ja tätä vauhtia myös yksiin festareihin jää...!

   Poista
  2. Kiitos kannustuksesta, mutta nyt ei taida enää jaksaa alkaa väkertämään uudestaan... Huominen mahtaa mennä aamu nukuessa, sitten pakkailut ja lähtö, joten näillä on mentävä mitä sattu tulemaan! :D

   Poista
  3. Ei muuta kuin hauskaa festaria! :) ja eipä nuo strassit toki festarihulinassa mukana pysyisikään ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)