tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäisen keltaiset silmille hyppivät kynnet...

Kuten otsikko jo kertoo, näitä kynsiä ei voinut olla huomaamatta. Itse en erityisemmin pitänyt näistä koska ne olivat niin silmille hyökkäävät, mutta kynnet saivat kyllä paljon huomiota kavereilta, työkavereilta ja kaupan kassoilta. Tottakai juuri silloin kun ei ole itse edes erityisemmin viehättynyt kynsistä =D

Testasin ensimmäistä Gina Tricot -lakkaa koska niiden hinta-laatu suhdetta on kehuttu aika paljonkin. Eikä turhaan. Vaikka kyseessä olikin tunnetusti hankala lakka eli keltainen creme, en kuitenkaan hermoillut lakan kanssa ollenkaan :) Tosin tiesin kyllä laittavani päälle koko kynnen leimaukset, joten ehkä olin armeliaampi pinnan suhteen ;) Mutta voisin kyllä (ja varmasti tulenkin) ostamaan näitä lakkoja lisää. Lisäksi en havainnut juurikaan kärkikulumaa parin päivän aikana, minkä verran viihdyin näissä kynsissä.Olen ottanut testiin uuden aluslakan & päällylakan. Aluslakkana toimii tällä hetkellä Orlyn Bonder Rubberized -lakka ja olenkin pitänyt siitä :) Ajattelin, ettei siitä ole haastajaksi China Glazen Strong Adhesion Base Coatille, mutta yllättävän hyvältä tämäkin tuntuu. Orlyn aluslakasta jää hauskan nahkea pinta (niin no,  johan sen nimikin kertoo =P), mihin on helppo levittää värilakka päälle :)

Toinen uusi testattava on taasen Inm -merkin pikakuivattava päällylakka Out The Door Top Coat. Tämä ei kyllä ole vakuuttanut minua toiminnallaan ollenkaan. Tämä on jotenkin liian lirua minun makuuni, ja jouduinkin laittamaan leimausten päälle peräti kaksi kerrosta Inm:ää, jotta sain pinnasta tasaisen, eivätkä leimaukset tuntuneet koholla! Toivotaan että tässä olisi edes se parempaa kuin Seche Vitessä, ettei tämä jankkiintuisi jo puoliväliin pulloa...Lisäksi onnistun sotkemaan pullon sudin melkein aina värilakalla (??), vaikka Sechen kanssa ei tapahtunut sitä juuri koskaan. Tosin myönnän, että olen hieman hätäinen päällylakan levittämisen kanssa jos ei ole leimauksia kynsillä, mutta yhtä nopeasti laitoin päällylakan Sechenkin kanssa ja ei tarttunut värilakka päällylakan sutiin.
Käytetyt lakat & välineet:
 • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
 • Gina Tricot: Aspen Gold (x2)
 • Leimaus Essie: Licorice + leimauslaatta DRK-A
 • Inm: Out The Door Top Coat (x2)

4 kommenttia:

 1. Onpa muuten kivan näköinen tuo kuvio! Pitänee ehkä ostolakon loputtua lähteä metsästämään samaa laattaa : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on kyllä kiva :) Pitänee seuraavan kerran vaan kokeilla vähän vähemmän räikeällä väriyhdistelmällä =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)