perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ruutulippukynnet


Kynsillä Nfu Oh:n hologrammilakka numero 64. Nfu Oh:n lakoissa holoefekti on hyvin voimakas, auringonpaisteessa suorastaan sokaiseva =DNähtyäni muissa blogeissa esillä PUEEN -sarjan leimauslaattoja, en kertakaikkiaan voinut vastustaa enää kiusausta, vaan minun oli tilattava setti myös itselleni. Halusin Love Elements -setin ja se myös matkasi luokseni :) Laatoissa on todella, todella ihania kuvioita.  Täytynee vain kynnet viilailla sen verran lyhyemmäksi, että kuvat riittävät kynsilleni =D Mutta näiden kuvioiden takia teen sen ilomielin, no problem! =D

Nuffukan päälle valitsin kuitenkin testailuun tuollaisen ei-kokokynnen kuvion. Kuviosta tuli hieman mieleen ruutulippu, siitä otsikkokin siis :)


Käytetyt lakat & tarvikkeet:

 • Nfu Oh: Aqua Base
 • Nfu Oh: 64 (x2)
 • Leimaus: Essie Licorice & leimauslaatta PUEEN 48
 • Inm: Out The Door Top Coat


2 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet!

  Mulla on se Pueenin toinen laattakokoelma ja tajusin kunnolla vasta sen saatuani että kuviot on aika naftin kokoisia, mutta kylläkin mahtuu mun kynsille just ja just. Yksi vaihtoehtohan on sit laittaa vaan puolelle kynttä se kuvio... tai peilikuvat tyveen ja kärkeen..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   En ottanut edes harkintaan sitä PUEENin toista kokoelmaa juuri niiden pienien kuvien takia. Niissähän oli juurikin se kaari toisessa reunassa lyhentämässä kuviota entisestään. Mutta kyllä niistäkin saa varmasti kivat leimat, kun käyttää mielikuvitusta, jos on siis kynsille liian pienet :) Laittamalla juurikin vaikka tyveen ja/tai kärkeen niinkuin sanoit :)
   Todella kivoja kuvioita siinäkin setissä on, harmi vain että sen verran pienehköjä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)