keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Keväiset vappukynnet

Halusin ehdottomasti kynsilleni keltaista ja koska omistan vain yhden keltaisen lakan, valinta oli todella helppo =D Siispä kynsille Orlyn Lemonade lakkaa.

Tein pohjalle glitter sandwichin ja nimettömiin muutaman kukkasen dotting toolilla. Pelkästä glitter sandwichistä mieheni sanoi, että siitä tulee mieleen pääsiäinen. Tämä onkin hieman huvittavaa, koska olin suunnitellut tekeväni pääsiäiseksi juuri tämän glitter sandwichin, mutta se jäi sitten tekemättä ;D Sen takia lisäilin parit kukkaset nimettömiin, jotta oltaisiin vähän enemmän vappu tunnelmissa :)


Hauskaa vapun jatkoa! :)

** Edit: Oho, huomasin että olen unohtanut kuvasta pois kokonaan OPIn Don't Touch My Tutu! -lakan....! Eli sitä on kerros tottakai glitterlakan päälle laitettuna, kun puhutaan kerran glitter sandwichistä =D  Lisään sen nyt edes tuohon käytettyjen lakkojen listaan, pahoitteluni tästä vappuisesta aivotöräyksestä. **

Käytetyt lakat & välineet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Orly: Lemonade (x3)
 • Wet n Wild: Party Of Five Glitters (x1)
 • OPI: Don't Touch My Tutu! (x1)
 • Essie: matte about you
 • Kukkaset: Essie: Below The Belt & Depend 320 + dotting tool

4 kommenttia:

 1. Kiva retromeininki näissä. Söpöt!t FF :-)

  (www.funkyandfifty.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tulihan noista ehkä vähän tuollaiset ylisöpöt omaan makuun mutta kerrankos sitä vappuna ;D

   Poista
 2. tosi kivat:) toi keltanen on tosi ihanan värinen, ittellä vaan kirkkaita :/ ja juu mullakin kynsiblogi jos kiinnostaa:
  pienetsuloisetkynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lemonade on kivan keltainen, haluaisin lisää keltaisia lakkoja mutta tuntuu että mikään muu keltainen ei miellytä omaa silmää kuin tämä =D Käynpäs tsekkaamassa blogisi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)